Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Facelift chrom. ledvinky
-
abych ti pravdu rekl tak nevim jaky je rozdil mezi predFL a poFL ledvinami, ale nemas snazsi koupit rovnou chrom ledviny pro predFL? http://cgi.ebay.de/VOLL-CHROM-Nieren-Grill-Frontgrill-BMW-E38-E-38-94-98_W0QQitemZ370035031819QQihZ024QQcategoryZ68195QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Pokud si dáte vedle sebe obrázek staršího a novějšího E38, tak hned na 1. pohled uvidíte rozdíl mezi jejich ledvinkami. Stará maska má ty mřížky rovný, černý a nevýrazný, proti nový masce je mdlá. Nová maska má na pohled stejný tvar, ale mřížky jsou chromovaný (černý, karbon, matný chrom- je víc barevných verzí) a vystouplý podle tvaru přídě auta, což autu propůjčuje zarputilejší hezčí design zepředu. Schválně se mrkněte, navíc, před chvílí jsem našel obrázky starší verze s novou maskou, tak snad to jde.
-
- Kontaktovat uživatele:
ano, to máš pravdu.. takhle se liší.. ale já měl na mysli jejich vnější tvar, tudíž rámečky.. ty jsou stejné.. protože kdyby byly jiné, tak je tam nedostaneš.. mřížka už neovlivní funkčnost a napasování.. ale ovlivní vzhled, to je pravda.. určitě doporučuji je tam dát.. ale chromované s matným karbonem.. ty celo chromové jsou moc lesklé a je to přehnané.. mrkněte na některé nové baworáky.. které jsou trochu vyladěné už od výrobce, jak to mají..

Chrom. ledvinky chci taky a meli by pasovat bez problemu i na rok 95.
A co se tyce vyvoje ledvin, tak po faceliftu byli mrizky vypustene trocha ven a jedine 750i mnela konce pochromovany a od roku myslim 2000 mneli vsechne E38 pochromovany mrizky.
Uz se nene chystam nejaku dobu, len nevim od jakeho prodejce nakoupit, aby byli OK.
A co se tyce vyvoje ledvin, tak po faceliftu byli mrizky vypustene trocha ven a jedine 750i mnela konce pochromovany a od roku myslim 2000 mneli vsechne E38 pochromovany mrizky.
Uz se nene chystam nejaku dobu, len nevim od jakeho prodejce nakoupit, aby byli OK.
normann píše:Mám dotaz, zda lze nahradit ledvinky na předfaceliftovém modelu faceliftovými chrom. ledvinkami http://cgi.ebay.de/VOLL-CHROM-Nieren-Gr ... otohosting, který se mi moc líbí a na pohled se zdá, že by tam mohly jít. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Dík za rady a poznatky.
Já jsem si koupil faceliftové ledvinky na předface.model a bohužel ty nové při zasazení nesedí je tam ještě volné místo tudíž nepasují.Mluvil jsem o tom s někým jiným a ten říkal to samé musíš koupit faceliftovou masku do které to usadíš

anymartin píše:normann píše:Mám dotaz, zda lze nahradit ledvinky na předfaceliftovém modelu faceliftovými chrom. ledvinkami http://cgi.ebay.de/VOLL-CHROM-Nieren-Gr ... otohosting, který se mi moc líbí a na pohled se zdá, že by tam mohly jít. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Dík za rady a poznatky.
Já jsem si koupil faceliftové ledvinky na předface.model a bohužel ty nové při zasazení nesedí je tam ještě volné místo tudíž nepasují.Mluvil jsem o tom s někým jiným a ten říkal to samé musíš koupit faceliftovou masku do které to usadíš
Tak to jsi koupil asi nejake nepodarky, bo sem videl hafo navodu kde lidi menili ty ledvinky a v pohode a schvalne sem ted kouknul do ETK na kapoty a v roce 2001 byla furt ta stejna jak v roce 1995. Takze by to mnelo pasaovat.
Jsou tam takový zácvaky plastový, který když sundáš masku, tak asi rády praskají, páč já mám stříkanou kapotu a ty ledvinky byly tudíž dole, na těch zácvacích jsou jakési šroubky, tak nějak něco nahrazující, beztak jsou ty ledvinky nějak volné a pravou mám přichycenou zčásti drátem, ještě vizitka po předešlých majitelích. Chci to uvést na pravou míru, takže proč tam nedat hezčí ledvinky, že?
Takže doufám, že tam půjdou. Díky za rady a názory.