Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e39, nějak podezdřelé ceny nemyslíte?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
fidzi
Klubové ID: 1461
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od fidzi »

Vybírám autíčko, tak se chci poradit ;)
Tady
Moc pěkná, ale nepíše tam servisku, to mě mate :( Skoro žádná nemá servisku, to s tim automaticky počítaj nebo nemá 7 let starý auto servisku?

Další

a už se blížíme ke konci

Zase moc pěkná, hlavně výbava, ale bez servisky |asi|

předposlední

opravdu poslední :)

Díky za váš čas. Dovoz z D je pro mě španělská vesnice, ani nemám ponetí jak se tam pohybují cenou :( Proto prosím o pomoc. Díky Fidži
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matal Moderátor »

Doporučil bych Ti se dívat po 530i-daleko lepší svezení a ceny přibližně stejný.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
PavelP

#3 Příspěvek od PavelP »

Sice nic nevidím ale jestliže máš kamaráda který umí německy tak se dovozu z německa vůbec neboj.Stačí se domluvit přez kamaráda aby udělali celej převod a popř.převozní značky a je to absolutně bez problémů.Jestliže je to dobrej obchodník,tak tě pomůže.Byl jsem si pro auto taky v německu neumím německy,anglicky málo,kamarád mě to domluvil,že tam přijedu v ten den a v tu hodinu,tak nějak jsem se s nima domluvil,a když jsem měl problém tak jsem kamarádovi zavolal přeložil mě to a nakonec jsem si s autem odjel.Důležitý je se nebát.Jsou to taky lidi.I když mě někdy němci serou,protože pro ně vyrábím.Na hranicích už vůbec nic nepotřebuješ a auto přihlásíš na český papíry,pokud to není nějaký speciál úplně bez problémů.Když tak se klidně ptej přez SZ.Zatím Tě zdravím a přeji dobrý výběr.A pokud jde o cenu tak si myslím,že je to tam lacinější,sice možná jen o něco,ale neojebou Tě stočeným tachometrem,nebudeš mít auto ze dvou kusů a nakonec německý silnice jsou silnice,a dálnicích vůbec nemluvím.
PP
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od fidzi »

Jo, 530i bych fakt chtěl. Kdyby tam tak nejaká byla :( Ten automat me fakt svazuje! Furt me vrtaj ty servisky. Jestli ji maj nebo ne.
Whizkyn
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Whizkyn »

Ahoj. Hele šel bych, teda pokud chceš jít do automatu 525i a ne manual 530d nebo i, do tý tmavě šedý za 8500,-. Ale chce to vidět, to je jasný. V německu věčinou mají auta servisku, ale víš jak to je se serviskama, na ebay za 350kč. Každopádně bych nešel do AUTOMATU, ale to je tvoje hra. Tak dobrou a štastnou volbu. 8)
jerry
Klubové ID: 1337

#6 Příspěvek od jerry »

Prvni,druhy a ctvrty servisku maji,u tech dvou zbylych se to tam nepise...Byt tebou tak se zajimam jen o nabidky od soukromych osob,staci zaskrtnout Privatanzeigen.Z vlastni zkusenosti to byva vetsinou fer nabidka...
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od fidzi »

Whyzkin píše:Ahoj. Hele šel bych, teda pokud chceš jít do automatu 525i a ne manual 530d nebo i, do tý tmavě šedý za 8500,-. Ale chce to vidět, to je jasný. V německu věčinou mají auta servisku, ale víš jak to je se serviskama, na ebay za 350kč. Každopádně bych nešel do AUTOMATU, ale to je tvoje hra. Tak dobrou a štastnou volbu. 8)
Diesel nechci, kvůli častýmu popojíždění a taky, že už doma jeden máme. 525i nutně nechci, vybíral sem ze všech benzínů. Automat taky nechci, ale musim ho mít kvůli mámě. :roll:
jerry píše:...
No já slyšel, že přes prodejce je snažší papírování pro odjetí po ose( káru nevim jestli seženu)
jerry
Klubové ID: 1337

#8 Příspěvek od jerry »

Zatim to vzdycky soukromnik zvladl uplne v pohode,asi zalezi,na koho narazis,ale kdyz si sebou vemes nekoho z Cech,kdo tomu rozumi a vysvetli mu to,tak si myslim,ze bez problemu.
mari

#9 Příspěvek od mari »

Třeba to druhý auto co tam máš ten odkaz má servisku. Scheckheft nebo Scheckheft gepflegt znamená servisní knížka,servisováno. Kilometry v Německu nebejvaj stočený jelikož je to tam trestnej čin takže na to skoro nenarazíš. Navíc se skoro nikde v servisu nic neopravuje ale mění se kus za kus takže to je taky v pohodě.Pak si srovnej jaký maj silnice atd. a jasný je že sou tam auta v nesrovnatelně lepšim stavu než u nás.
milonovo
Klubové ID: 842

#10 Příspěvek od milonovo »

No tak úplně růžový to tam taky není,většina prodejců na mobile jsou bazarníci a většina bazarníků nejsou němci.Serviska je jen papír s razítkama,spíš bych se zaměřil na reálnej stav auta.A pokud tomu moc nerozumíš,tak zajet přímo tam do Dekry to zkontrolovat.Pěkný auta z privátů jsou zpravidla na ebay,ale pokud jsou kromě servisky i detailním popisem co bylo měněno+účet,stojej většinou o mnoho víc.
mikevana
Klubové ID: 1451

#11 Příspěvek od mikevana »

je to fakt,tak růžový to v německu taky není,poslal jsem do Berlína známýho pro 530d,co jsem si vyhlédl na mobile.de,on tam volal,auto prý v uplně v pořádku,v inzerátu mělo najeto 114000 a mělo to mít i servisku.Když tak přijel,pač dělá v BMW,tak to omrk a auto podle stavu mělo tak najeto 300000km,najednou nebyla k mání ani serviska,volant totálně otlačenej a kůže alcantara pěkně prosezená a ve finále se mrk na motor a zjistil,že chybí i výbojky do xenonů,tak se otočil a rychle domů,jenomže tu cestu mu taky musíš zaplatit.Ale je lepší pár tisíc zaplatit než mít doma šrot.Druhý pokus už dopadl perfektně,takže není němec jako němec,kua prohráli válku a budou nás pořád srát :lol:
Odpovědět