Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kůže - 20 odstínů za dobré peníze
- Storm
Čau lidi, zcela náhodou jsem se dostal k prodejci kůže, respektive celých krav, cca 4 - 6 m2 /kráva, krávy mají šarži 1000 a jsou dováženy z Itálie.
Cena je pouze 600 Kč/m2, odběr jen po celých krávách. Kdyby mněl někdo zájem, tak mu to koupím a někam pošlu.
To je všechno co o tom vím, nejsem ani prodejce ani dealer, jen člen BMW Klubu OS.
Tady jsem nafotil vzorník, jenom pozor, při zářivkách, takže to trošku skresluje, udělám lepší foto o víkendu.
Cena je pouze 600 Kč/m2, odběr jen po celých krávách. Kdyby mněl někdo zájem, tak mu to koupím a někam pošlu.
To je všechno co o tom vím, nejsem ani prodejce ani dealer, jen člen BMW Klubu OS.
Tady jsem nafotil vzorník, jenom pozor, při zářivkách, takže to trošku skresluje, udělám lepší foto o víkendu.
- Přílohy
-
- S5001289.JPG (83.92 KiB) Zobrazeno 786 x
-
- S5001288.JPG (52.56 KiB) Zobrazeno 786 x
-
- S5001287.JPG (82.1 KiB) Zobrazeno 786 x
Storm píše:GeorgosAc píše:tak proc to davas do inzerce kdyz nejsi prodejce ????![]()
presunuju do pokecu o autech
Protože v pokecu mně řekli ať to dám do tété sekce !
to ti mohl rict jedine moderator 100RM a neverim ze by to udelal . do inzerce to nepatri , kdyz to nenabizis.... to je snad logicke. jeste jsi to tam nspal i cervene.
- Storm
Právě takovým debatám jsem se chtěl vyhnout, nesmyslům o ničem, tak to přesuň a hotovo, podívej se tady a pochopíš jak to vzniklo - http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 2&start=30, v podstatě prodejce jsem, když to musím jít koupit a pak někomu z vás prodat, tím červeným textem jsem se chtěl říct, že o tom zas tak moc nevím !
jak nesmyslum o nicem , je mi jasny ze je to prinos pro navstevniky bmwklubu.... nejsem debil..... sam bych kuzi potreboval
ale zase jsou nejaky pravidla...... tak nevim proc by tvoje kožky mely byt v inzerci jeste kdyz tam cervene napises ze nejsi prodejce ani dealer a ted napise skoro ze jo........
tak stejne tam muze kdokoli zkopirovat cely internetovy shopy co kde maj lacino... od toho neni inzerce.. nebo pokud se mylim.... tak potom jo
ale zase jsou nejaky pravidla...... tak nevim proc by tvoje kožky mely byt v inzerci jeste kdyz tam cervene napises ze nejsi prodejce ani dealer a ted napise skoro ze jo........
tak stejne tam muze kdokoli zkopirovat cely internetovy shopy co kde maj lacino... od toho neni inzerce.. nebo pokud se mylim.... tak potom jo

- Storm
GeorgosAc píše:ale tahle veta mluvi za vse :
v podstatě prodejce jsem, když to musím jít koupit a pak někomu z vás prodat, tím červeným textem jsem se chtěl říct, že o tom zas tak moc nevím !
Hele chlape, mně stačí říct jednou, a je to vyřešené, vím že nejsi debil ale ani já ne, už ses podíval na ten odkaz v pokecu ? Takhle to vzniklo a žádný blbý úmysl v tom nebyl !
Tak teď to promaž od našich dohadů a necháme lidi, ať si napíšou, jestli budou mít zájem !
PEACE
jsme na jedny lodi.. ja jsem rad za tyto a podobne nabidky..... jen mam za ukol poradek v inzerci...
mozna se nekdy utnu , snazim se byt spravedlivy.. a to ke kazdemu
nebudeme to dale rozebirat...... chci pro klubaky jen to nejlepsi a myslim ze vetsina lidi to vi .
tak snad to takhle staci storme

jsme na jedny lodi.. ja jsem rad za tyto a podobne nabidky..... jen mam za ukol poradek v inzerci...
mozna se nekdy utnu , snazim se byt spravedlivy.. a to ke kazdemu
nebudeme to dale rozebirat...... chci pro klubaky jen to nejlepsi a myslim ze vetsina lidi to vi .

Storm píše:nebudeme to dale rozebirat...... chci pro klubaky jen to nejlepsi a myslim ze vetsina lidi to vi .
Tak jo GeorgosAC, zakopejme sekyru, oba chceme totéž, víc o tom mluvit nebudem
my jsme ani zadnou nevytahali z hliny

gut