Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Palubovka Compact

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pazdi
Klubové ID: 1463
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Pazdi »

ahoj, chtěl jsem se zeptat...
brácha je od včerejška taky BMW pozitivní...vybral si Compacta 316...rv. 94...co mě ale docela zarazilo je přístrojovka...má tam ekonoměr...navíc ve spodní řadě náznaky kontrolek - na žhavení a takhle...rychlost má cejchovanou do 260...a otáčkoměr tak nějak divně ukazuje....jednička dvojka, možná ještě trojka docela dobře...a pak člověk frčí 140, má tam pětku a otáčky jsou někde na 1900...
tak mě napadá, jestli to někdo nezbastlil...že se tam snažil nacpat budíky s ekonoměrem (bo jsem je osobně ještě u compacta neviděl a to jsem jednoho sám měl)...který navíc stejně neukazuje...při nastartování...0...když člověk jede...hodí se to někam mezi 10 a 20....
tak prosím o radu, jestli je to tak správně a je jen něco špatně mezi "přístrojovkou a motorem", bo jestli stojí za prd přístrojovka a případně tam hodit mou z bývalýho auta
Díky moc Pazdi
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pazdi »

možná jsem to mohl dát do 3er...kdyžtak prosím o přesun a omlouvám se :oops:
libovka

#3 Příspěvek od libovka »

Podle toho co píšeš o otáčkoměru,usuzuju,že je tam palubka ze 6válce e36.Proto otáčkoměr ukazuje kraviny.A ekonoměr chodit nebude, protože ho compacty origo nemají(tedy s vyjímkou 323 compact).
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pazdi »

jj přesně to si myslím...jen se mi do teho nechce moc rypat, dokavaď to nebudu mít potvrzený:) bo přece jen...je to bratrovo auto..a nechce se mi to rozdělat, a pak složit zpátky do stejnýho stavu:-D bych byl za blbce...
no jediný, co jsem viděl jiný, tak to místo otáčkoměru hodiny (sice nevím proč...jestli to bylo pro nějakej trh tak zrobený) ale jinak aj rychlost do 260 mi příjde blbá no...bo 240 by imo mělo být max...
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od George_D »

I 323 Ti jsem viděl bez ekonoměru :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Odpovědět