Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

jde dodělat airbag spolujezdce?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jarda
Klubové ID: 1426

#1 Příspěvek od jarda »

mam dva dotazy na zkušenější (hledat umim ale nic mi nevylezlo, ani tady ani na googlu):

i) budu měnit palubku a kastlík. Napadlo mě jestli by tam nešla dát rovnou verze s airbagem spolujezdce... myslíte že to pujde když origo airbag nebyl? Podle ETK bude potřeba vyměnit i několik dalších dílu, ale vypadají vesměs docela levně tak by to asi stálo za to. Nebo je ten airbag řízený něčim co nemam a nedodělam?

ii) jsou na zadní opěrky hlavy v coupe i spešl opěradla, nebo ne? Logika říká že ano ale v ETK nevidim zvlášť verzi pro opěrky hlavy...

díky
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
papyk
Klubové ID: 1181

#2 Příspěvek od papyk »

S tím prvním ti neporadím, ale k bodu č.2: opěrky nejsou v sedáku ale v zadním platu, takže sehnat jiný zadní plato. Ale viděl jsem i coupé co je mělo v opěradlech, takže to bylo asi dle R.V. a výbavy.
jarda
Klubové ID: 1426

#3 Příspěvek od jarda »

jo táák :) díky díky...

EDIT: a na bimmerforums.com jsem se teď dočetl že držáky na ty opěrky mají všechny e36ky, jen ne všechny mají díry v tom zadním platu. Ty jsou samozřejmě dovrtat, prý je na všech dokonce náznak kde mají být. Koho by to zajímalo...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Slid
Klubové ID: 1699

#4 Příspěvek od Slid »

k opěrkám pokud máš v platě stačí do stávajícího plata vyvrtat dírky koupíš plastové krytky ( barva dle interieru ) potom závlačku no a dáš tam opěrky, vše je v ETK :wink:
DAVe_1

#5 Příspěvek od DAVe_1 »

jj ja menil plato za facelift s roletkou a melo diry na operky...sehnal sem jen operky sup sup a hotovo :)
Odpovědět