Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
330Ci vs M3
-
- Klubové ID: 1167
na ty kilometry bych uz asi premyslel o plynu.Jinak dily jako tlumice a desticky atd. zas takovej rozdil v cene nemaji, jen jeslti je to ta sama kvalita.
A pak je jasne ze ty kilometry jezdi s havarijnim pojistenim, neni preci kaskader
ted jde o to kolik to bude stat na tu M3.Cena vozu za stejnej rocnik je dvojnasobna.
A posledni, po letech prijde na radu zase prodej a ty nalitane kilometry tu M3 znehodnoti vic nez ten tradicni třilitr.
A pak je jasne ze ty kilometry jezdi s havarijnim pojistenim, neni preci kaskader

A posledni, po letech prijde na radu zase prodej a ty nalitane kilometry tu M3 znehodnoti vic nez ten tradicni třilitr.
-
- Klubové ID: 1375
330i je moc prima, né že né. Ale mám v plánu tak za dva roky na nějakej čas zmizet do zahraničí a rád bych si to do té doby pořádně užil, až se vrátím, tak to vydím na nějakýho touringa 
Taky budem za pár let všichni jezdit na baterky a já chci mít na co vzpomínat
A 30 ročně na M-ko není taková katastrofa, né??
Nemohl by se vyjádřit někdo kdo vlastnil, pls?

Taky budem za pár let všichni jezdit na baterky a já chci mít na co vzpomínat

A 30 ročně na M-ko není taková katastrofa, né??
Nemohl by se vyjádřit někdo kdo vlastnil, pls?
-
- Klubové ID: 1133
- Kontaktovat uživatele:
330Ci na běžný ježdění je ideální přece jenom to má dost koní a slušny zrychlení takže i stím autem se vyblbneš.Sice bez samosvoru ale pokud najedeš 30-40tkm tak určo tuto variantu.
Nemůžu si pomoct ale Mko je pro mě svátečná záležitost takže stím autem bych jezdil jen jako požitek takže cca 5-10tkm za rok a na zimu hezky do garáže.
Nemůžu si pomoct ale Mko je pro mě svátečná záležitost takže stím autem bych jezdil jen jako požitek takže cca 5-10tkm za rok a na zimu hezky do garáže.
-
Myslimze v sekci ///M to hezky popsal kosh kolik se narve do M3 e46.A i M3 maniac.Jako podle me do 330i lejes jen benzin a trosku vic oleje a tim to hasne.Svez se v obou me treba to takovej rozdil neprisel abych platil 400tis navic ale je jasny ze kdybych s M3 jezdil dil tak uz ji nepustim.Je to tezky no jestli mas prachy na to kdyz se neco posere hlavne s motorem tak proc ne.Podle me je to jako porovnavat 540i a M5 proste podle me 540i najede v pohode 400tis km ale M5 bohuzel ne...
-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
No jasněkosh píše:ty budeš asi nějaký odborník codsvatos píše:Ty chceš najezdit 30-40 ročně s M3 ??? Asi fakt nevíš co s lovamaSpotřeba o dost větší a údržba a opravy násobně dražší..

-
- Klubové ID: 238
M3 jezdí bez problému na 95. Díly jsou samozřejmě dražší, to si každý uvědomuje, ale ten rozdíl není tak astronomicky velký jak to tady prezentuješ ty.dsvatos píše:No jasněkosh píše:ty budeš asi nějaký odborník codsvatos píše:Ty chceš najezdit 30-40 ročně s M3 ??? Asi fakt nevíš co s lovamaSpotřeba o dost větší a údržba a opravy násobně dražší..
Co je nepravdy na tom o větší spotřebě? Započti do toho i daržší 98-okt. beneli. A díly na M3 motor jsou určo stejně drahý jak na 330. To stejný podvozkový díly, žejo? Dražší pneu, oleje, seřizování ventilů atd..
Z druhé strany M3 je zase dimenzována trošku jinak než 330i. Takže při stejném používání teoreticky vydrží více.
-
- Klubové ID: 1167
Souhlasim s Koshem, M3 ma mnohem prisnejsi normy na kontrolu vyroby zasadnich dilu a při stejnem pouzivani vydrzi si troufnu rict dele nez 330, jde jen o to ze to nebude kupovat nove a to muze byt kamen urazu.
Nehlede nato ze je to Hi-end, to musi kazdy logicky uznat ze ta kvalita je tu vyssí.
Jinak sorry ze do toho porad kecam M3 jsem nikdy nevlastnil
Nehlede nato ze je to Hi-end, to musi kazdy logicky uznat ze ta kvalita je tu vyssí.
Jinak sorry ze do toho porad kecam M3 jsem nikdy nevlastnil