Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kolik investujete do svych bmw milacku?
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Mě by spíš zajímalo, kdo nesype do auta vůbec a stále jezdí tak nějak nejmenší náklady a přece se točí
Věřím že to bude většina

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Klubové ID: 1355
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já jsem troškař. Napumpoval jsem do auta cca 50K za 6 měsíců...papyk píše:Tak to jsem žabař, já tak 80tkč za 1/2 roku, ale bylo to za doplnky a jiné pikačoviny, ted už je skoro hotovo, takže snad už jen benál
(tlumiče, lak, 17" AC-Schnitzer, nový zimáky, písty na kufr, termostat, lambda, čidlo teploty.....)
Prostě takový ty věcičky, co musí člověk vyměnit, jinak by si rozbil hubu....
-
-
- Klubové ID: 1407
No to já kápnul na trochu horší kousek... Za 9 měsíců a 8mi tisících kilometrech jsem tam přes 80 tisíc... To už je víc než kolik jsem v Německu za auto vypláznul...
Motor už šlape jako hodinky (M43), je po výměně těsnění pod hlavou, po vybroušení ventilů... Dále byly problémy s chladící soustavou, termostat, vodní pumpa, nová visko spojka, s korozí, lakování, kastli chci dát do 100% stavu, dotoho nové zimáky, nové tlumiče předek i zadek, nové komplet brzdy, nové M-paket sedačky, loketní opěrka, silentbloky motoru a stabilizátoru a spousta dalších věcí.... Až sí říkám, jestli se to vyplatí takové investice do 318i, 07/94.... Prostě to auto chci mít v co nejlepším stavu no...
To že někdo do auta nasype za rok 200 táců mi přijde už nenormální...

Motor už šlape jako hodinky (M43), je po výměně těsnění pod hlavou, po vybroušení ventilů... Dále byly problémy s chladící soustavou, termostat, vodní pumpa, nová visko spojka, s korozí, lakování, kastli chci dát do 100% stavu, dotoho nové zimáky, nové tlumiče předek i zadek, nové komplet brzdy, nové M-paket sedačky, loketní opěrka, silentbloky motoru a stabilizátoru a spousta dalších věcí.... Až sí říkám, jestli se to vyplatí takové investice do 318i, 07/94.... Prostě to auto chci mít v co nejlepším stavu no...