Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zapojeni tajneho vypnace
Na minulym bavu jsem mel "tajny vypinac" nejak pres ben. cerpadlo, ktery kdyz se za chodu zmacnul tak jako by dosel benzin a uz neslo nastarovat! Z tohodle vypinace jsem mel vzdycky desetkat lepsi pocit nez z alarmu! Vi nekdo jak ho zapojit treba zase pres to cerpadlo nebo tak? Nebo jak ho mate nekdo zapojeny jinym zpusobem?
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Jo a napsat to sem at to hned každej ví

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
nedavno se mi dostal do rukou leták od teto firmy http://www.dstechnik.cz a něco jako vypojování na čerpadlo tam nabízeli, plus další možnosti ochrany, koukněte na tu stránku třeba tam něco najdete
Hmm moznost je to dat na drat od relatka co je od benz cerpadla.. a neco jak si rikal.. muzes klidne tam prepinac na privod k benz. cerpadlu (: staci ti najit jakejkoliv co k nemu vede a jednoduse ho prerusit (: jestly mas planek el. inst. tak mi ho posly a ja ti nejaky misto muzu vybrat odkad to tahnout...
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Asi bych to neměl psát, ale nejlepší pro mě, co mě napadlo, by byl magnetický spínač, který bych umístil prakticky kdekoliv, protože by po nem nebylo ani náznak a na klíčích bych vozil magnetku a když víš kde je, přiložíš k palubce, tunelu, sklu, prostě lepší než klasickej tlačítkovej, protože i ten se dá najít třeba v E36 celkem slušně, pokud se neda pod nějaké funkční originální tlačitko jako kamufláž 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
George_D píše:Asi bych to neměl psát, ale nejlepší pro mě, co mě napadlo, by byl magnetický spínač, který bych umístil prakticky kdekoliv, protože by po nem nebylo ani náznak a na klíčích bych vozil magnetku a když víš kde je, přiložíš k palubce, tunelu, sklu, prostě lepší než klasickej tlačítkovej, protože i ten se dá najít třeba v E36 celkem slušně, pokud se neda pod nějaké funkční originální tlačitko jako kamufláž
Přesně tohle prodává např. tuším Flajzar, je k tomu i dioda atd..., je to chráněné proti náhodnému přejetí palubky silným magnetem atd ...

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
http://www.dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=18152
tady je diskuze
tady je diskuze
bmw326 píše:Kucí sem nechtel poradit kam ho schovat, to je prave to tajny misto! Jen poradit jak ho zapojit, Jestli treba nebude vadit kdyz rozcvaknu draty od cerpadla a dam tam vypinac, nebo proste nejake schema zapojeni! Prosim prosim, strach o brm brm!
Na tom zapojení není nic složitýho.Najdeš drát co vede k pumpě,přestřihneš ho a dáš tam vypinač.Jednoduchý jako facka.

patras píše:kdzy ti nekdo bude chtit ukrast auto tak na roychoyeni cerpadla mu bude stacit metr kabelu kterej primota k baterce .. radsi odpoj treba celou spinacku nebo tak neco
no chtel bych to videt v realu, jak nekde "v akci" vytahuje ven sedadlo, odsroubovava 4 srouby aby se dostal k cerpadlu a napojuje 2 draty +/- (protoze nevi, kterej jsi prerusil)...
“Ability is what you're capable of doing.”
Také jsem se tímto tématem dlouho zabýval a zjistil jsem,že asi nejlepší je dát na palivové vedení vedoucí pod autem elektromagnetický uzavírací ventil a ten spínat pro jistotu přes dva vypínače mazaně uložené.Myslím,že to je účinnější než imobilizer,když čorkaři chodí na auto se svojí jednotkou imobilizeru.Nejlepší tajný vypínač,jak sem někde na netu čet je vždy sundat volant. 

Hanz píše:patras píše:kdzy ti nekdo bude chtit ukrast auto tak na roychoyeni cerpadla mu bude stacit metr kabelu kterej primota k baterce .. radsi odpoj treba celou spinacku nebo tak neco
no chtel bych to videt v realu, jak nekde "v akci" vytahuje ven sedadlo, odsroubovava 4 srouby aby se dostal k cerpadlu a napojuje 2 draty +/- (protoze nevi, kterej jsi prerusil)...
Proč ne máš to hotové za 1minutu a sedadlo ani nemusí ven z auta.A když s tím počítá tak mu stačí malá baterka,třeba od aku vrtačky na které už má naletovaný dva dráty a ty jen přisvorkuje k drátům do pumpy a pumpa vrčí na tvrdo.
-