Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zapojeni tajneho vypnace

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
HAMANN

#1 Příspěvek od HAMANN »

Na minulym bavu jsem mel "tajny vypinac" nejak pres ben. cerpadlo, ktery kdyz se za chodu zmacnul tak jako by dosel benzin a uz neslo nastarovat! Z tohodle vypinace jsem mel vzdycky desetkat lepsi pocit nez z alarmu! Vi nekdo jak ho zapojit treba zase pres to cerpadlo nebo tak? Nebo jak ho mate nekdo zapojeny jinym zpusobem?
4am

#2 Příspěvek od 4am »

to by mě taky zajímalo a ještě kam ho schovat - aby ho hned nenašli
George_D
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od George_D »

Jo a napsat to sem at to hned každej ví :roll: :smich: :smich2:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
papyk

#4 Příspěvek od papyk »

4am píše:to by mě taky zajímalo a ještě kam ho schovat - aby ho hned nenašli
Jj, ten bude pak ,,TAJNEJ" jak prase :lol:
Kuaja

#5 Příspěvek od Kuaja »

tohle je dobrý, když to clovek nekomu poradi - hlavne jak se to pak chova a ten nekdo se pak zepta na foru, jak se to vlastne dela, aby se to tak chovalo, ze si mysli, ze takhle, protoze se to chova, jak se to chova :-)
sejcek

#6 Příspěvek od sejcek »

Tak by ti snad mohlo i stacit nšjaký přepínač kterej by ti nepouštěl el. štávu při startování od klíčku. Bude asi dost jednoduší něž něco hledat přes čerpadlo, beztak za jízdy si s tím hrát nebudeš.
HAMANN

#7 Příspěvek od HAMANN »

Kucí sem nechtel poradit kam ho schovat, to je prave to tajny misto! Jen poradit jak ho zapojit, Jestli treba nebude vadit kdyz rozcvaknu draty od cerpadla a dam tam vypinac, nebo proste nejake schema zapojeni! Prosim prosim, strach o brm brm :( !
stolz
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od stolz »

nedavno se mi dostal do rukou leták od teto firmy http://www.dstechnik.cz a něco jako vypojování na čerpadlo tam nabízeli, plus další možnosti ochrany, koukněte na tu stránku třeba tam něco najdete
soraxcz

#9 Příspěvek od soraxcz »

Hmm moznost je to dat na drat od relatka co je od benz cerpadla.. a neco jak si rikal.. muzes klidne tam prepinac na privod k benz. cerpadlu (: staci ti najit jakejkoliv co k nemu vede a jednoduse ho prerusit (: jestly mas planek el. inst. tak mi ho posly a ja ti nejaky misto muzu vybrat odkad to tahnout...
George_D
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od George_D »

Asi bych to neměl psát, ale nejlepší pro mě, co mě napadlo, by byl magnetický spínač, který bych umístil prakticky kdekoliv, protože by po nem nebylo ani náznak a na klíčích bych vozil magnetku a když víš kde je, přiložíš k palubce, tunelu, sklu, prostě lepší než klasickej tlačítkovej, protože i ten se dá najít třeba v E36 celkem slušně, pokud se neda pod nějaké funkční originální tlačitko jako kamufláž :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#11 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

normálně u čerpadla přerušíš kostru a vyvedeš si jí jinam a někam dáš obyč kolébkovej vypínaš s dostatečným výkonem, abys ho neusmažil po prvním zapnutí :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Dan td

#12 Příspěvek od Dan td »

George_D píše:Asi bych to neměl psát, ale nejlepší pro mě, co mě napadlo, by byl magnetický spínač, který bych umístil prakticky kdekoliv, protože by po nem nebylo ani náznak a na klíčích bych vozil magnetku a když víš kde je, přiložíš k palubce, tunelu, sklu, prostě lepší než klasickej tlačítkovej, protože i ten se dá najít třeba v E36 celkem slušně, pokud se neda pod nějaké funkční originální tlačitko jako kamufláž :wink:

Přesně tohle prodává např. tuším Flajzar, je k tomu i dioda atd..., je to chráněné proti náhodnému přejetí palubky silným magnetem atd ...
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
milk

#13 Příspěvek od milk »

libovka

#14 Příspěvek od libovka »

bmw326 píše:Kucí sem nechtel poradit kam ho schovat, to je prave to tajny misto! Jen poradit jak ho zapojit, Jestli treba nebude vadit kdyz rozcvaknu draty od cerpadla a dam tam vypinac, nebo proste nejake schema zapojeni! Prosim prosim, strach o brm brm :( !

Na tom zapojení není nic složitýho.Najdeš drát co vede k pumpě,přestřihneš ho a dáš tam vypinač.Jednoduchý jako facka. :wink: Kdybys chtěl tak ti to za nějakou tu kačku zapojím.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od patras Čestný člen »

kdzy ti nekdo bude chtit ukrast auto tak na roychoyeni cerpadla mu bude stacit metr kabelu kterej primota k baterce .. radsi odpoj treba celou spinacku nebo tak neco
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#16 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

patras píše:kdzy ti nekdo bude chtit ukrast auto tak na roychoyeni cerpadla mu bude stacit metr kabelu kterej primota k baterce .. radsi odpoj treba celou spinacku nebo tak neco

no chtel bych to videt v realu, jak nekde "v akci" vytahuje ven sedadlo, odsroubovava 4 srouby aby se dostal k cerpadlu a napojuje 2 draty +/- (protoze nevi, kterej jsi prerusil)...
“Ability is what you're capable of doing.”
fafejta

#17 Příspěvek od fafejta »

Také jsem se tímto tématem dlouho zabýval a zjistil jsem,že asi nejlepší je dát na palivové vedení vedoucí pod autem elektromagnetický uzavírací ventil a ten spínat pro jistotu přes dva vypínače mazaně uložené.Myslím,že to je účinnější než imobilizer,když čorkaři chodí na auto se svojí jednotkou imobilizeru.Nejlepší tajný vypínač,jak sem někde na netu čet je vždy sundat volant. :lol:
libovka

#18 Příspěvek od libovka »

Hanz píše:
patras píše:kdzy ti nekdo bude chtit ukrast auto tak na roychoyeni cerpadla mu bude stacit metr kabelu kterej primota k baterce .. radsi odpoj treba celou spinacku nebo tak neco

no chtel bych to videt v realu, jak nekde "v akci" vytahuje ven sedadlo, odsroubovava 4 srouby aby se dostal k cerpadlu a napojuje 2 draty +/- (protoze nevi, kterej jsi prerusil)...

Proč ne máš to hotové za 1minutu a sedadlo ani nemusí ven z auta.A když s tím počítá tak mu stačí malá baterka,třeba od aku vrtačky na které už má naletovaný dva dráty a ty jen přisvorkuje k drátům do pumpy a pumpa vrčí na tvrdo.
my_dudesty

#19 Příspěvek od my_dudesty »

V sedmach e38 je moznost zadat pres BC kod, bez jehoz zadani to pak nejde nastartovat, takova obdoba tajneho vypinace. Nevite jak moc je to bezpecne? Esi je to stejne ucinne jako tajne vypinace nebo znaly clovek vi jak to obejit behem par sekund?
fafejta

#20 Příspěvek od fafejta »

U E32 a E34,když se odpojí aku tak se kod vymaže,ale u těch novějších nevím.
Odpovědět