Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
SNIZENI SUPERSPORT-CTETE
Zdar, resi se tu casto snizovani tak se podelim o svuj cerstvy poznatek.Koupil jsem si supersporty na coupe 36. Mam dvoulitr. Cena pruzin 3200+1400 prace. Snizeni vzadu 30.Vepredu 40. Po dukladnem promereni pred a po montazi je vysledek -10 mm vzadu a 5mm vepredu. Myslim ze za 5000 nic moc takze az budete nekdo uvazovat o koupi zvazte i toto 

No hele mě když jsem dal nejdříve předek jen tak mi to sedlo o cca -25mm -30mm.Nakonec jsem dal zadek a ten sedl o těch -30mm a předek si najednou sedl tak na -40mm chvíli pojezdi uvidíš že si vše sedne a když ne bude někde problém, důležité je, aby tvé pružiny byly přesně na tvoji váhu auta, jinak snížení nebude žádoucí a snad si už neměl žádné snížené pružiny na autě, protože těch -40/-30 je od serie.
- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
jestli nebude rozdil mezi sedanem a coupe... ja presne tenhle podvozek taky kupoval, taky 320i coupe... nevim presne o kolik mi to sedlo, ale predek jen trochu a zadek o dost. nakonec jsem dozadu vracel origo pruziny a ty supersporty prodal Slidovi
. dulezity je s tim trochu pojezdit, ono si to trochu sedne... ale me to proste s tim zadkem sedelo v zadu moc..jak nejakej citroen . 

-
- Klubové ID: 66
- Kontaktovat uživatele:
měl jsem ten samej problém, tak jsem je vrátil, bylo to ale na E30,boby06 píše:Zdar, resi se tu casto snizovani tak se podelim o svuj cerstvy poznatek.Koupil jsem si supersporty na coupe 36. Mam dvoulitr. Cena pruzin 3200+1400 prace. Snizeni vzadu 30.Vepredu 40. Po dukladnem promereni pred a po montazi je vysledek -10 mm vzadu a 5mm vepredu. Myslim ze za 5000 nic moc takze az budete nekdo uvazovat o koupi zvazte i toto

tak uz se na to prislo proc to spadlo jen trosku.Sel jdem do autecu kupovat nejake dily a kdyz uz jsem tam byl tak jsem mu rekl at mi vyjede vybavu ze se mrknu jestli mam samosvor.Samosvor nema ale ma z tovarny M-sportovni podvozek.Neveril jsem vlastnim ocim. Snizeno uz z tovarny.Takze ty supersporty jsou skoro stejne. Myslite ze tim sportovnim podvozkem myslej i stabilizatory??
to bych vazne necekal ze zrovna na moji karu daj v tovarne M podvozek. ALe uz tam ty supersporty necham protoze jak rikas ty. Nevyplati se to davat tam zpatky ty eibachy. 1400 za to sundat je ted dalsich 1400 za to je tam vratit a za dvojku prodat ty supersport co staly 3200 tak to je prodelano jen 4000!!! Kdyz tam necham ty sporty tak jsem vyhodil jen 2600. jenom v uvozovkach. By se jeden posr....co? To je takova mala historka jak vymenit eibach za supersport za 26oo. zaver zni.....priste rovnou do bmw zjistit co na tom aute mate kdyz ho kupujete
)))))))

taky jsem se vzdy divil, ze mam to auto nejaky nizsi a min plavny nez ostatni e34 a presne jako ty jsem se podivili po 3 letech, ze na 525td nekdo objednal samosvor a M technic podvozek.. skoda, ze samosvor uz neni. Proto ted vaham, zda ma cenu do toho podvozku hrabat, kdyz to vypada civilizovane a i to funguje jako prijemny auto.. btw pocitej s tim, ze budou i stabiky M pokud nekdo nebastlil..