Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Alarm?
Možná hloupá otázka, ale chtěl jsem se zeptat, jak poznám, že mi funguje alarm? pořídil jsem včera nový auto a mám na klíčku 3 tlačítka - jedno odemkne auto, druhé zamkne, třetí - rozsvítí??? navíc mi jaksi nefunguje dojezd okýnek při zamykání...četl jsem někde, že když je alarm v autě a funguje, tak když se zamyká, tak problikne taková ta dioda před řadičkou...ta problikne...blinkry probliknou...ale envím, jak zjistit, estli je funkční...díky
(ještě mě napadá - budu měnit vodu v chladiči...nakoupil jsem nemrzku...jakej je postup? vypustit chladič, vypustit asi motor (to nevím, kde má ventil) pak nalít nemrzku s destilkou...nějako odvzdušňovat?)
děkuju a omlouvám se za asi hloupé dotazy....ale je to moje první bmw...je to E36
(ještě mě napadá - budu měnit vodu v chladiči...nakoupil jsem nemrzku...jakej je postup? vypustit chladič, vypustit asi motor (to nevím, kde má ventil) pak nalít nemrzku s destilkou...nějako odvzdušňovat?)
děkuju a omlouvám se za asi hloupé dotazy....ale je to moje první bmw...je to E36
-
- Klubové ID: 1432
- Kontaktovat uživatele:
pokud ma origo alarm tak houkat samozrejme nebude, pac je ve vysledku jedno jestli zamyka klicem nebo cudlikemanymartin píše:Ten alarm vyzkoušíš že zamkneš přes čudlík na klíčku a zkusíš to odemknout pouze klíčem tak při otevření dveří by to mělo začít houkat. Takhle jsem to měl alespoň u svého báfka.S tou nemrznoučkou ti neporadím taky mám své první bmw a ještě jsem to nedělal.
U meho originalniho alarmu v E36 to bylo tak, jak pise anymartin.pazda píše:pokud ma origo alarm tak houkat samozrejme nebude, pac je ve vysledku jedno jestli zamyka klicem nebo cudlikemanymartin píše:Ten alarm vyzkoušíš že zamkneš přes čudlík na klíčku a zkusíš to odemknout pouze klíčem tak při otevření dveří by to mělo začít houkat. Takhle jsem to měl alespoň u svého báfka.S tou nemrznoučkou ti neporadím taky mám své první bmw a ještě jsem to nedělal.
kdyz uz tu mame takovou debatu tak se taky zeptam, mam taky origo alarm, zamknu dalkou, blinkry bliknou, dioda blika, ale do auta muzu strkat jak chci, kopat do pneumatik a ja nevim co jeste ale nezahouka!! slysel sem ho jen dvakrat, kdyz sem mel auto zamceny dalkou a klicem sem si otevrel kufr, a pak kdyz se mi vybila baterka v klici, odemknul sem klicem, otevru dvere a alarm spustil, mohl sem dvere klicem zamykat jak sem chtel ale neprestal, houkalo to pul hodiny nez sem zprovoznil tu baterku v klici a zamknul dalkou? takze co s tim??? proste do toho auta muzu strkat jak chci, a nehoukne, jen jak sem popsal.....
vim ze v manualu se to pise, ze dalka funguje stejne jako klic, ale kdyz mi to neslo klicem vypnout tak myslim ze to nepujde ani obracene, ale tusim ze jednou sem zamknul klicem a pak s nim i odemknul a v poho, kdyz zamknu dalkou a otevru klicem tak to zacne rvatpazda píše:muzes zapnout alarm i bez dalky?calif píše:...
-
- Klubové ID: 1432
- Kontaktovat uživatele:
tohle by nemelo, klic v zamku ma dve polohy, stejne jako jsou dva cudliky na klickucalif píše:vim ze v manualu se to pise, ze dalka funguje stejne jako klic, ale kdyz mi to neslo klicem vypnout tak myslim ze to nepujde ani obracene, ale tusim ze jednou sem zamknul klicem a pak s nim i odemknul a v poho, kdyz zamknu dalkou a otevru klicem tak to zacne rvatpazda píše:muzes zapnout alarm i bez dalky?calif píše:...
-
- Klubové ID: 64
- Kontaktovat uživatele:
nebo si otevři kapotu motoru, zmáčkni ten spínač, jakoby byla kapota zavřená, zamkni dálkou, chvilku počkej a pak ten spínač (jakoby pod kapotou) pust. A uvidíš, jestli bude houkat nebo ne. JE to prakticky stejnej postup jako u těch dveří.alp píše:alarm vyzkousis jednoduse. zmacknes spinac dveri na nekterych z dveri. zaalarmujes a po cca minute ho pustis ... zacneli houkat, je vse ok.
no me to takhle prave nejde, to sem taky zkousel, jen tak jak sem popsal, coz znamena ze alarm neplni svou funkcimkalous píše:nebo si otevři kapotu motoru, zmáčkni ten spínač, jakoby byla kapota zavřená, zamkni dálkou, chvilku počkej a pak ten spínač (jakoby pod kapotou) pust. A uvidíš, jestli bude houkat nebo ne. JE to prakticky stejnej postup jako u těch dveří.alp píše:alarm vyzkousis jednoduse. zmacknes spinac dveri na nekterych z dveri. zaalarmujes a po cca minute ho pustis ... zacneli houkat, je vse ok.

bliká ti ta kontrolka nad řadičkou po zamknutí?calif píše:no me to takhle prave nejde, to sem taky zkousel, jen tak jak sem popsal, coz znamena ze alarm neplni svou funkcimkalous píše:nebo si otevři kapotu motoru, zmáčkni ten spínač, jakoby byla kapota zavřená, zamkni dálkou, chvilku počkej a pak ten spínač (jakoby pod kapotou) pust. A uvidíš, jestli bude houkat nebo ne. JE to prakticky stejnej postup jako u těch dveří.alp píše:alarm vyzkousis jednoduse. zmacknes spinac dveri na nekterych z dveri. zaalarmujes a po cca minute ho pustis ... zacneli houkat, je vse ok.ba naopak.......
ano blika, funguje i funkce pro prevazeni kontejnerem , na lodi atd, to jest ze podrzim cudl na zamykani delsi dobu....vse se tvari jako ok, ovsem alarm pri bezne situaci nespusti.......Slid píše:bliká ti ta kontrolka nad řadičkou po zamknutí?calif píše:no me to takhle prave nejde, to sem taky zkousel, jen tak jak sem popsal, coz znamena ze alarm neplni svou funkcimkalous píše: nebo si otevři kapotu motoru, zmáčkni ten spínač, jakoby byla kapota zavřená, zamkni dálkou, chvilku počkej a pak ten spínač (jakoby pod kapotou) pust. A uvidíš, jestli bude houkat nebo ne. JE to prakticky stejnej postup jako u těch dveří.ba naopak.......
aa máš tam sirenu?calif píše:ano blika, funguje i funkce pro prevazeni kontejnerem , na lodi atd, to jest ze podrzim cudl na zamykani delsi dobu....vse se tvari jako ok, ovsem alarm pri bezne situaci nespusti.......Slid píše:bliká ti ta kontrolka nad řadičkou po zamknutí?calif píše: no me to takhle prave nejde, to sem taky zkousel, jen tak jak sem popsal, coz znamena ze alarm neplni svou funkciba naopak.......
já řeším to samé, ale nemám sirenu, mám sice v autě ještě jeden alarm a ten funguje, ale origo jen blikaj blinkry
jo siéna tam je, vzdyt to jde myslim pres normalni klakson, psal sem ze sem ji uz jednou slysel ale jen kdyz zamknu dalkou a odemknu klicem, otevru dvere a zacne to houkat. jinak to nazahouka ani kdyz hejbu s autem atd, dioda blika, bllnkry bliknou,,,Slid píše:aa máš tam sirenu?calif píše:ano blika, funguje i funkce pro prevazeni kontejnerem , na lodi atd, to jest ze podrzim cudl na zamykani delsi dobu....vse se tvari jako ok, ovsem alarm pri bezne situaci nespusti.......Slid píše: bliká ti ta kontrolka nad řadičkou po zamknutí?
já řeším to samé, ale nemám sirenu, mám sice v autě ještě jeden alarm a ten funguje, ale origo jen blikaj blinkry