Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Jak zastavit lisku?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Martinéz
Klubové ID: 356

#1 Příspěvek od Martinéz »

Ahoj.. kdyz odklopim viko nadrze, ve spoji kastle a hrdla se zacina odlupovat barva a nebezpecne na me vykukuje liska rysava.. casem to bude treba asi resit ale jak to ted zpomalit? nejak odmastit a silikon? nebo naopak necim vymastit? osmirkovat?

Kdyz mi hnila spodni lista dveri a cela se podelne rozsklebila, na zkousku jsem ji caknul odrezovacem.. pripadalo mi, ze se na me do tydne smala jeste vic.. pak jsem ji celou zakydal silikonem a celkem to drzelo..

Nevite, jak s tou nadrzi?
Hanz318iS
Klubové ID: 1862
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Hanz318iS »

obrus to jeste koda do zdraveho plechu,nastrikej sprejem na tyhle veci aby ti to zakonzervoval a strikni nakou barvou...Jelikoz to neni videt tak to ni kytovat nemusis...
Martinéz
Klubové ID: 356

#3 Příspěvek od Martinéz »

Hanz318iS píše:obrus to jeste koda
škoda? no ani nejak nevim jak bych to v tom miste brousil a ani na to nemam zaludek.. spis jakej pripravek pouzit a jakyho se naopak vyvarovat?
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od JaraX »

zkus natřít olejem, to ti na chvilku pomůže at na to nevniká voda, ale stejně dokud je tam zdravej plech to chce vybrousit, odmastit, odrezovač, lak.
Odpovědět