Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

náhradní ražba vinu a typu motoru

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
shadou
Klubové ID: 2109
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od shadou »

máte nějaké zkušenosti ? jak postupovat ,kde žádat ,ceny . auto po havárce nebo vandalech- poškozená čísla jsou problém. Dejte do placu nějaké zkušenosti na toto téma.
příklad : krásné auto všechny doklady jsou v poho ,ale poškozené číslo motoru, na ev.kontrole udělají protokol o mechanickém poškození v okolí čísla a typu motoru. Auto nejde najednou převádět na nové majitele a technik
potřebuje ověření . tak co přihodíte k dobru nejednoho nešťastníka?
askul11

#2 Příspěvek od askul11 »

zajdi na evidenci a oni te pošlou na pracoviště co to pro ně dělá!jinak tě to neuznaj. :cry:
papyk
Klubové ID: 1181

#3 Příspěvek od papyk »

Já to měl na Audině A4, koupil jsem ji v bazaru a byla to obnovená ,,čorka", tehdy mi vykládali v bazaru že je všechno v poho atd., mělo to přeražený a obnovený původní VIN, veškeré papíry od policie, pojištovny atp. a problém s tím při prihlašování ani při silničních kontrolách nebyl. Ale problémy nastali když jsem ji chtěl prodat, každého zájemce to odradilo, v AAA to kvůli tomu nevzali do výkupu apod., nakonec se teda prodala ale osobně bych už do takového auta nešel :?
Odpovědět