Nazdar, u mýho předešlýho auta Ford fiesta mi prdl blok motoru a kape z něj voda.No jde mi o to zdálo se mi dost škoda dávat auto na eko likvidaci a nic z toho nemít když jsem před dvěmi lety za něj dal 33litrů.Chápu že za něj nedostanu víc jak 5000 litru ale jen tak zadarmo jim tam nechat auto a oni si ho rozeberou a na dílech budou mít tak minimalne 15000 no sorry ale nejsem magor.Já nevím co myslíte koupi někdo jen papíry???Nebo co radíte a jaké máte zkušenosti???Dík za rady
Odříznout číslo karoserie, motor do šrotu a pak až to rozebereš na díly a dáš karoserii do šrotu, tak nahlásit že ti to auto ukradli a zbavíš se tak dokladů. Pak můžeš rozprodat díly a ještě se z toho něco vydělá.
U nás ti kastli bez identifikačních znaků na vrakáči nevezmou.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Většinou jsou na šroťákách vychcaní. Musíš ještě platit, že jim tam to auto dáš, aby ti dali to potvrzení. Ale tady v Brně je jeden slušněj šroťák, kde ti dají love i papír o likvidaci. Chce to jen hledat.
dsvatos píše:Většinou jsou na šroťákách vychcaní. Musíš ještě platit, že jim tam to auto dáš, aby ti dali to potvrzení. Ale tady v Brně je jeden slušněj šroťák, kde ti dají love i papír o likvidaci. Chce to jen hledat.
Daj ti love ale to tak litr a sorry ale kdybych měl štěstí takz toho vyberu víc.ALe dík neber to zle.
Nahlásit že mi auto ukradli???Není to trochu nezákonné???Já je co když se po tom budou pídít udělaj nějakej ten výsleh a od někoho se doví pravdu a ještě se dostanu k soudu za křivé obvinění a budu platit za soudní výdaje.Zdá se mi to jako gut napad ale jestli to není risk.Ty s tím máš zkušenosti???
šroťák samozřejmě myslím sběrné suroviny a ne vrakoviště, když tam přivezeš dvě půlky karoserie samostatně, tak je jim fakt jedno jestli to má nějaké VIN.
Legend1 píše:šroťák samozřejmě myslím sběrné suroviny a ne vrakoviště, když tam přivezeš dvě půlky karoserie samostatně, tak je jim fakt jedno jestli to má nějaké VIN.
Presne tak, uz sem takhle rozrezany kary vezl na srotak ctyri a nikdy ani naznak nejakejch kecu. Pekne skasnout nejaky ten litranek a trada domu.
No a je to tady ja si to rozeberu a jediný co mi zbyde budou papíry.Takže co s nima!!!!Nemůžu mít auto přece bez toho aby bylo v depozitu nebo mělo platnou pojistku jestli se nepletu a v depozitu to auto přece nemůžu mít věčně.JAk to děláš když už jsi takové vraky odvezl na šrot 4????
Slid píše:zkus hasiče, taky dostaneš papír o likvidaci, něco jako že si jim dal auto na cvičení
Ty vole sam jsem byval velitel poloprofi jednotky a tohle mě nenapadlo.To jsi mě dostal fakt dokonalej nápad.Díkes
V Brně na to taky dáváme lejstro, že jsme to zlikvidovali. Otázka je, jestli to inspektorát uzná. Třeba Brno-město ten náš papír uznává, ale Brno-venkov nebo jiný okolní okresy už ne.. Nejdřív se zeptej na tom svým inspektorátu, kde je ta kára hlášená, jestli ti to uznaj..
je to jen o domluve na prislusnem srotaku ... ja tohle taky resim a auto rozebriam do sroubku ze zbude jen hola kastle odrezu VIn a stitek a je to jen kus zeleza a razitko o likvidaci je na svete
jim je celkem jedno co jim tam dovezes, prsote kus nejakeho auta ... je zajima jen to co z toho budou mit a lepis je litr na ruku nez nejaky kram ktery msui kuchat a prodavat
Zdravim, kdyby nekdo potreboval doklad o zvrakovani, mam kontakt na srotaku kterej to potvrzeni vystavi, ale sli s cenama bohuzel dost nahoru.kdyztak SZ