Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E34 Koroze
Dle mého názoru je antikor u e34 nejhorší ze všech typových řad BMW devadesátých let. Hlavně prahy, spodky dveří a co je nejhorší, že uhňijou zvedací body.
U verzí touring pak úchyty teleskopu kufrových dveří (skutečná lahůdka).
Já jsem nedávno koupil kombíka a ihned nechal vše vyvařit u karosáře.
Měl jsem již několik aut řady e30,32,34 ale pětka je nejhorší co se týká koroze.
Asi je to tím ,že e34 už navrhoval počítač s ohledem na náklady a co největší ziskovost , tak to někde ošidili. Jinak si to nedovedu vysvětlit.
K2
U verzí touring pak úchyty teleskopu kufrových dveří (skutečná lahůdka).
Já jsem nedávno koupil kombíka a ihned nechal vše vyvařit u karosáře.
Měl jsem již několik aut řady e30,32,34 ale pětka je nejhorší co se týká koroze.
Asi je to tím ,že e34 už navrhoval počítač s ohledem na náklady a co největší ziskovost , tak to někde ošidili. Jinak si to nedovedu vysvětlit.
K2
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám pocit, že E34ka a dokonce ani E39tka patří naopak k těm nejpoctivějším železným modelům a nijak ošizené nejsou. Průser je kde se s autem jezdilo, čím se solily silnice a jak se o to majitel staral. Jsou k vidění E34ky bez koroze a jsou vidět kusy shnilý jako brambory.
Ale problém to fakt je, prostě bmw na pořádnej pozink už léta sere a podle mě i u nejnovějších modelů. S každou novou generací si říkáme, že to bude lepší, protože vidíme Audiny z roku 82, které mají netknuté karosérie, dokonce už i fiátky ze stejných roků výroby jako naši miláčkové taky netknuté a pánové z Mnichova nás vždycky a znovu zklamou
Ale problém to fakt je, prostě bmw na pořádnej pozink už léta sere a podle mě i u nejnovějších modelů. S každou novou generací si říkáme, že to bude lepší, protože vidíme Audiny z roku 82, které mají netknuté karosérie, dokonce už i fiátky ze stejných roků výroby jako naši miláčkové taky netknuté a pánové z Mnichova nás vždycky a znovu zklamou

RedBaron píše:Mám pocit, že E34ka a dokonce ani E39tka patří naopak k těm nejpoctivějším železným modelům a nijak ošizené nejsou. Průser je kde se s autem jezdilo, čím se solily silnice a jak se o to majitel staral. Jsou k vidění E34ky bez koroze a jsou vidět kusy shnilý jako brambory.
No ja mam jeste jedno auto na jezdeni po meste a je to VW Polo
z roku 1995 a muzu ti rict, ze na nem neni jedina koroze.
Panove z BMW by se meli trochu stydet, protoze pozink
by ty auta hodne vylepsil. A kdyz uz to auto stoji nove cca
50.000 euro, tak si myslim ze by reznou nemelo.
kupříkladu u e32 záleží na rv. vedly jsme o tom diskuzi v naší sekci, potom co mě vybuchla baterie vzadu pod sedákem, moje 91 je vskutku pozinkovaná jak jsem zjistil po odstrojení a čištění plechů kolem baterie a podlahy pod koberci. ale třeba 88 je bez pozinku. Ale ani tento pozink samozřejmě není věčný.
na 34-ce jsou pozink prahy a blatníky tuším (origo). je to bída, ale jak bylo již řečeno jsou káry zhnilé na sračku, a taky káry kde se koroze ještě vůbec nevyskytla. má na to taky velký vliv jestli auto bylo trefené nebo nikoli a to hodně!třeba už doutníky od Audiny (r.v.82)měly komplet pozink a pokud nebyl vůz nabouraný tak stěží najdeme rezavý kus.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mne nastesti ohnivaj jen sem tam listy na dverich a snazim se to postupne menit.. a vlastne menil jsem uz viko kufru, to je celkem klasikam - hnije nad SPZ a siri se to jak rakovina (o vzhledu radeji nemluvim)..
..no a uz mam z ty koroze takovej strach, ze kdyz prsi, jdu nejradeji sockou a o zime nemluvim, to stravim do jara v metru a busu
..no a uz mam z ty koroze takovej strach, ze kdyz prsi, jdu nejradeji sockou a o zime nemluvim, to stravim do jara v metru a busu