Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Laděný výfuk
-
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar koupil jsem E36 316i s laděným výfukem možná jen koncovkou.No jednou jsem někde četl že i blbej výfuk může ovlivnit i výkon auta a samozřejmě i spotřebu.Co myslíte je to možný???Samozřejmě že ten výkon třeba stoupne jen o jeden koník mě jde spíše o tu spotřebu.Chci ho ale každopádně sundat na delší cesty to je hrůza!!!!Nic pro mě
-
- Kontaktovat uživatele:
Leveler píše:Myslím že todle bych nak neřešil a kort u 1,6.Kdyby to bylo daný třeba na M3 tak bych ho dal hned dolu pač by se ti výkon akorát tak snižil ale u tady toho to budeš mít +- stejný takže se nemusíš bát.Ani tý spotřeby:)
Ted už jen záleží jestli ti vadí ten hluk nebo ne:)
NO to je to!!!Vadí ,jako kočky se koukaj ve městě a spozorní ale kdejakej týpek s trošku slušnou károu na dálnici se mnou chce závodit a jak uznáš tak s 1,6 se závodit moc nedá

Leveler píše:hanzik píše:bergos píše:máš fotku toho tvého výfuku???
No mám jen fotku auta zezadu detail výfuku komplet ne.Proč?
Třeba s Tebou chtěl zrovna závodit Bergos pač se chytl na ten tvůj výfuk
to zas nee, ale chci měnit výfuk. Podle nicku koukám že máš auto od břeti, to už je moc i na mně.

Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

-
- Kontaktovat uživatele:
noo spotreba Ti neklesne, mozna zkus chip, to pak pojede lip a mela by i klesnou spotreba, ale to bych zase na 1.6ku videla zbytecny, ona ani ta spotreba neni tak hrozna ne? ja kdyz jedu normalne, tak mam s IS tak 8
coz si myslim ze ok, jinak kone Ti vyfuk mozna prida,ale urcite to neni koncovkou, ta je jen nna ten zvuk a uprimne kdyz uz ladeny, tak at to ma zvuk, ja mam delany od firmy JP a tlumic na zakazku M3, ale uprimne nevim jestli mi to priidava kone.

bergos píše:Leveler píše:hanzik píše:[quote="bergos"]máš fotku toho tvého výfuku???
to zas nee, ale chci měnit výfuk. Podle nicku koukám že máš auto od břeti, to už je moc i na mně.

taky koukam.. a potkal jsem jej uz dvakrat nekde u Sternberka v tech zatackach a ani neblikl......

-
- Kontaktovat uživatele:
angel_1 píše:noo spotreba Ti neklesne, mozna zkus chip, to pak pojede lip a mela by i klesnou spotreba, ale to bych zase na 1.6ku videla zbytecny, ona ani ta spotreba neni tak hrozna ne? ja kdyz jedu normalne, tak mam s IS tak 8coz si myslim ze ok, jinak kone Ti vyfuk mozna prida,ale urcite to neni koncovkou, ta je jen nna ten zvuk a uprimne kdyz uz ladeny, tak at to ma zvuk, ja mam delany od firmy JP a tlumic na zakazku M3, ale uprimne nevim jestli mi to priidava kone.
Čip u atmosféry výkon nezvedne a spotřebu nesníží. Spíš naopak

-
- Kontaktovat uživatele:
Lukys318is píše:jestli chip snizuje spotrebu tak nevim nevim... proc mi to teda zere vic??
ja si myslim , ze kdo ma chip na aute , tak i kdyz to ma snizivat spotrebu tak stejne kazdej jezdi jaksi ,,vic,,

ale to by jsi zase nechipoval

-
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:bergos píše:Leveler píše:[quote="hanzik"][quote="bergos"]máš fotku toho tvého výfuku???

taky koukam.. a potkal jsem jej uz dvakrat nekde u Sternberka v tech zatackach a ani neblikl......

Sorry že jsem neblik jinak na blikajicí BMW reaguji

-
- Kontaktovat uživatele: