Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Pochvala mému autí

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ferlin

#1 Příspěvek od ferlin »

Nedá mi to, abych se jednak nepochlubil a zároveň nevyslovil veřejnou pochvalu svému bávku.
Vrátil jsem se ze čtrnáctidenní dovolené v Chamonix. Když jsem odjížděl, přiznám se, že jsem měl trošičku lufty. Přece jen auto má deset let, něco za sebou, co takhle stát v noci někde na dálnici v Německu? :cry:

Dovolená ale dopadla nad očekávání dobře. Auto zdolávalo Alpy bez problémů, bez závad, bez zaváhání, na zpáteční cestě překvapilo i spotřebou.
Z Rozvadova do Ostravy při docela slušném tempu 140-150Km/h (doháněl jsem zácpu v Basileji a Norimberku a víc to vzhledem k noci a slušnému provozu nešlo) mi vyšla průměrná spotřeba 7,7 l. Jeli jsme ve trojko a naloženi co šlo. (Francouzské víno nemá chybu) :twisted:

Takže, moje autíčko, díky moc za dobrou službu o dovolené, vážím si tě, a jen tak tě někomu neprodám. :)
Marrtin
Klubové ID: 4041

#2 Příspěvek od Marrtin »

Jo, je dobry vedet co v auti mas. Ja ho obcas protahnu po naky placeny Alpenstrasse treba az do 2500m, kde jsou fakt pekelny krpaly...Poprvy celkem strach jeslti to motor vydrzi, ale ted uz vim, ze jakkoli mu nalozim tak to da :-)
Taky mu ale dopravam jen to nejlepsi.
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od matal Moderátor »

2 ferlin: Doufám,že jsi mu poděkoval.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
ferlin

#4 Příspěvek od ferlin »

Marrtin píše:Jo, je dobry vedet co v auti mas. Ja ho obcas protahnu po naky placeny Alpenstrasse treba az do 2500m, kde jsou fakt pekelny krpaly...Poprvy celkem strach jeslti to motor vydrzi, ale ted uz vim, ze jakkoli mu nalozim tak to da :-)
Taky mu ale dopravam jen to nejlepsi.

No, já jsem si na tak vysoké průsmyky s mojí 1,8 netroufl, jen 1560m Chamonix-Martigny, ale bohatě stačí jízda non stop, pouze tankstelle, 1460km s několika hodinovými zácpami, kdy se jede deset metrů, stop, zase deset metrů, zase stop, málem jsem přišel o nervy. Takové něco slušně prověří chladicí soustavu. :lol:

No zkrátka spokojenost, příští rok to zvopáknem, zůstal nám v Alpách dluh- Mont Blanc. Snad budeme stejně dobří, jako moje autí a dáme to. :D
ferlin

#5 Příspěvek od ferlin »

matal píše:2 ferlin: Doufám,že jsi mu poděkoval.. :wink:

Samozřejmě, pohladil jsem ho něžně po volantu, řadicí páce, a řekl, "jsi dobrý." Kdybych se nebál že mě někdo uvidí, dal bych mu pusu na znak na kapotě.

No a také mu zde veřejně děkuji. I když sebekriticky uznávám, že jsem to mohl dát spíš do "pokecu." Snad ostatní diskutéři prominou. :wink:
RedBaron
Klubové ID: 178
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RedBaron »

Loni jsem nalítal po chorvatsku přes 3000 km s '89 525i zakoupenou za 15.000,- Kč, převážně dálnice 160-220 km/h, průměrná 9.2 l / 100 km, ani náznak zaváhání :D

Moje současný auto je vyžilá '88 524td, najeto 780.000 km, každý den mě vozí do práce a pokaždé, když si vzpomenu, že pojedu několik stovek km, tak to zvládá taky s naprostou grácií.
jbedan

#7 Příspěvek od jbedan »

napodobne,mam 323i combi r.v.97 uz rok a najezdil jsem s mim 72000 a v pohode,recko,francie,nemecko a ted porad belgie.nemenil bych.spotreda do 9l.absolutni nezmar.Jen ho hladim.Pristi rok ho mozna prodam kvuli km,ale to je zatim jen uvaha.Vsem hodne km bez problemu.Tyto auta si to zaslouzi.
ferlin

#8 Příspěvek od ferlin »

Já jsem ze svého auta "podělaný" a jak koukám, je to docela normální, že bávo je držák, co se v důležitých věcech nesere. :)
To je dobře. :wink:
John112
Klubové ID: 1621
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od John112 »

Zajimavý tema. Všem přeju ať vás báwa nenechaj ve štychu. :sigh: BMW je prostě zančka, co dodat :cool2:
kark

#10 Příspěvek od kark »

ferlin píše:Nedá mi to, abych se jednak nepochlubil a zároveň nevyslovil veřejnou pochvalu svému bávku.
Vrátil jsem se ze čtrnáctidenní dovolené v Chamonix. Když jsem odjížděl, přiznám se, že jsem měl trošičku lufty. Přece jen auto má deset let, něco za sebou, co takhle stát v noci někde na dálnici v Německu? :cry:

Dovolená ale dopadla nad očekávání dobře. Auto zdolávalo Alpy bez problémů, bez závad, bez zaváhání, na zpáteční cestě překvapilo i spotřebou.
Z Rozvadova do Ostravy při docela slušném tempu 140-150Km/h (doháněl jsem zácpu v Basileji a Norimberku a víc to vzhledem k noci a slušnému provozu nešlo) mi vyšla průměrná spotřeba 7,7 l. Jeli jsme ve trojko a naloženi co šlo. (Francouzské víno nemá chybu) :twisted:

Takže, moje autíčko, díky moc za dobrou službu o dovolené, vážím si tě, a jen tak tě někomu neprodám. :)

kolko máš nabehané (teda na tachometry
nie ty osobne)?
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 55
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od DC Výkonná rada »

tenhle rok Anglie, 3300 km včetně rychlý jízdy po Silverstone a Nordschleife a 25 let stará 635CSi úplně v poho - proto ty auta mam rád ;-)
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
ferlin

#12 Příspěvek od ferlin »

kolko máš nabehané (teda na tachometry
nie ty osobne)?

Na tachometru mám 170 tis, ale jinak se zdá, že by to nemuselo mít o moc víc. Vše v ok, žádné netěsnosti, řazení bez vůlí, hydroštely necvakají, mám tam 5W40, úbytek po deseti tisících minimální.
Odpovědět