Tobě se to líbí?...Já bych todle na auto nenaplácal..Válečný barvy sou válečný barvy, ale todle je moc.. Něčím mě to připomnělo charitativní akci, kde se taky maluje...
Tobě se to líbí?...Já bych todle na auto nenaplácal..Válečný barvy sou válečný barvy, ale todle je moc.. Něčím mě to připomnělo charitativní akci, kde se taky maluje...
Lione , tohle je hlavně tezkej limited , ktery jen tak nejezdi po cestach ( jestli vubec) to je proste umelecke dilo, ktere ma obrovskou hodnotu.....
uz jen tim na jakych autech je to namalovane a kym....
Lione , tohle je hlavně tezkej limited , ktery jen tak nejezdi po cestach ( jestli vubec) to je proste umelecke dilo, ktere ma obrovskou hodnotu..... uz jen tim na jakych autech je to namalovane a kym....
Přesně tak ..já mám tutu edici zarámovanou a pověšenou na zdi (teda jen vybrané kousky) bylo toho víc ale nedochovalo se vše ......
Bohuzel tohle nejak nedokazu ocenit... Ne ze by to nemuselo byt hodnotne umeni,ale neprijde mi to nejak zajimavy ty arty na tom... Vetsina tech aut pripomina charitativni akce,kde malujou deti na stare auta.. Mozna na vlastni oci by to melo jinou atmosferu,ale na tech fotkach me to nijak nezaujalo...
papyk píše:Jako něco na tom je.....mě se to celkem líbí, a svoje bych si nechal klidně pomalovat....a pak mít e36ku třeba za 500t.....to by nebylo špatný
tak to řekni nějakým sprejerům, oni ti to velice rádi pokreslí...
mazec je jak jde na tu M1 tou hrubou štětkou.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi