Vždy jsem jezdil na donlopech wintersport 2 nebo 3 a byl moc spokojen, vždy zadkolky. Dnes mi kámoš upozornil na ,,nové´´ 3d, a že byl vloni velmi spokojen ( na předkolce). takž e diskuze: jaké máte zkušenosti, značka, cena, prodejce?????
Ja mel DUnlop wintersport M3 na predokolce(calibra) 2 zimy a byl jsem spokojen, nikdy zadny problem, paradni gumy. Ted jsem jednu zimu jezdil s e39 na pirelli snowsport 190 a byl jsem prekvapen jak paradne se s tim jezdilo:-) jsou asymetricke. Mozna ty pirelli se mi zdaly lepsi,ale nemam porovnani na stejnych vozech.
minulá zima v pohodě na olítaných gumách GoodYear UG i v tatrách a na sněhu, předminulá nějaké Kleebry a taky v poho. letos asi zkusím ty UG7 nebo co se naskytne za good price.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
bergos píše:minulá zima v pohodě na olítaných gumách GoodYear UG i v tatrách a na sněhu, předminulá nějaké Kleebry a taky v poho. letos asi zkusím ty UG7 nebo co se naskytne za good price.
do UG7 půjdu taky... ...teda pokud se rozhodnu v zimě jezdit...
shaněl jsem taky DUNLOPy M3 - dobre reference od známých.nepodařilo se
tak jsem šel do BRIDGESTONEk LM-20 ... naprostá spokojenost na zadohrabu - červenohorský sedlo - NO PROBLEM
bergos píše:minulá zima v pohodě na olítaných gumách GoodYear UG i v tatrách a na sněhu, předminulá nějaké Kleebry a taky v poho. letos asi zkusím ty UG7 nebo co se naskytne za good price.
do UG7 půjdu taky... ...teda pokud se rozhodnu v zimě jezdit...
Jen aby je dělali i ve větším rozměru. Když jsem sháněl na svoje auto tak byli jen GW. Takže mám vepředu Dunlop M3 a vzadu Continental TS770 a zatím jezdím.