Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
PROBLÉM PROSÍM PORADIT
-
AHOJ MÁM PROBLÉM MÁM E36 316 AUTO KDYZ BEZI NA VOLNOBEH TAK TO VYDAVA TAKOVE DIVNE ZVUKY JAKO BY NECO REZONOVALO ALE KDYZ SESLAPNU SPOJKU TAK TO ZASE ZACNE ALE DELA TO JEN NEKDY A SPOJKA NEKLOUZE A AUTO RADI TAK JAK MA UZ FAKT NEVIM CO MAM DELAT
NIC ME NENAPADA TAK PROSIM PORADTE BUDU HROZNE RAD DIK MOC.

-
elektromis píše:AHOJ MÁM PROBLÉM MÁM E36 316 AUTO KDYZ BEZI NA VOLNOBEH TAK TO VYDAVA TAKOVE DIVNE ZVUKY JAKO BY NECO REZONOVALO ALE KDYZ SESLAPNU SPOJKU TAK TO ZASE ZACNE ALE DELA TO JEN NEKDY A SPOJKA NEKLOUZE A AUTO RADI TAK JAK MA UZ FAKT NEVIM CO MAM DELATNIC ME NENAPADA TAK PROSIM PORADTE BUDU HROZNE RAD DIK MOC.
kDYZ JI SESLAPNU SPOJKU TAK TO PRESTANE A KDYZ JI PUSTIM TAK ZASE.JSEM TO BLBE NAPSAL JA BLBEC
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
elektromis píše:AHOJ MÁM PROBLÉM MÁM E36 316 AUTO KDYZ BEZI NA VOLNOBEH TAK TO VYDAVA TAKOVE DIVNE ZVUKY JAKO BY NECO REZONOVALO ALE KDYZ SESLAPNU SPOJKU TAK TO ZASE ZACNE ALE DELA TO JEN NEKDY A SPOJKA NEKLOUZE A AUTO RADI TAK JAK MA UZ FAKT NEVIM CO MAM DELATNIC ME NENAPADA TAK PROSIM PORADTE BUDU HROZNE RAD DIK MOC.
Uprav si prosím název treadu, problém a poradit chtějí všichni..

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
-