Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e36 2,5tds nejede a silene huli

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mmcizek
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od mmcizek »

Zdarec lidi mam problem s mim BMW e36...Potreboval bych radu od nekoho,kdo se opravdu vyzna v motorech 2,5tds...Mam nově nastavene a serizene vs.cerpadlo(primo v servisu BMW) a bylo mi tam receno,ze ten muj motor je po mechanicke strance doslova vybornej...Mam vymenene prepadove hadicky i snimac hustoty,teploty nasavaneho vzduchu a vstriky jsou taky o.k.Startuje na brnk,ale nema absolutne zadny vykon a silenym zpusobem cerne kouri.Je uplne jedno,jak moc mam seslapnutej plyn,jede porad stejne(vytahnout ho na 80km/h je nadlickej vykon)Cim vic plynu,tim vic kouri.Kdyz za jizdy pustim plyn a znovu na nej slapnu,tak je citit jak to zabere,ale behem vteriny je po vsem a v ten moment je za mou doslova ekologicka katastrofa...Pripada mi ze to jede normalne,jen kdyz doslova lechtam plyn...Uz si fakt nevim rady.Turbo je po repasi a itercoler je novej,ale stejne ten motor pri jizde absolutne nejde do otacek,zato kdyz stojim,tak si jde nadherne za plymem...Saci potrubi je ze vnitr upne cerne od sazi a to jsem ho uz jednou cely cistil...Motor ma tlaky,jak kdyby byl uplne novej...Fakt uz me nenapada cim by to mohlo byt...Poradte mi nekdo prosim,nebo ja uz to auto,asi fakt podpalim...Dik Moc
Odpovědět