Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e36 2,5tds nejede a silene huli
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec lidi mam problem s mim BMW e36...Potreboval bych radu od nekoho,kdo se opravdu vyzna v motorech 2,5tds...Mam nově nastavene a serizene vs.cerpadlo(primo v servisu BMW) a bylo mi tam receno,ze ten muj motor je po mechanicke strance doslova vybornej...Mam vymenene prepadove hadicky i snimac hustoty,teploty nasavaneho vzduchu a vstriky jsou taky o.k.Startuje na brnk,ale nema absolutne zadny vykon a silenym zpusobem cerne kouri.Je uplne jedno,jak moc mam seslapnutej plyn,jede porad stejne(vytahnout ho na 80km/h je nadlickej vykon)Cim vic plynu,tim vic kouri.Kdyz za jizdy pustim plyn a znovu na nej slapnu,tak je citit jak to zabere,ale behem vteriny je po vsem a v ten moment je za mou doslova ekologicka katastrofa...Pripada mi ze to jede normalne,jen kdyz doslova lechtam plyn...Uz si fakt nevim rady.Turbo je po repasi a itercoler je novej,ale stejne ten motor pri jizde absolutne nejde do otacek,zato kdyz stojim,tak si jde nadherne za plymem...Saci potrubi je ze vnitr upne cerne od sazi a to jsem ho uz jednou cely cistil...Motor ma tlaky,jak kdyby byl uplne novej...Fakt uz me nenapada cim by to mohlo byt...Poradte mi nekdo prosim,nebo ja uz to auto,asi fakt podpalim...Dik Moc