Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Problém s olejom...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pan_vojtech

#1 Příspěvek od pan_vojtech »

...je nejaký rozdiel medzi olejom Castrol TXT Softec 5W-40 a Castrol GTX 7 Dynatec ? Podľa predávajúceho,citujem..."Castrol GTX 7 Dynatec je plne syntetický mot.olej.Originálne balenie.Na Slovensku pod označením TXT Softec." Po nahliadnutí na internete som zistil,že špecifikácie oleja sú rovnaké,ale ceny rôzne.
dsvatos
Klubové ID: 1531
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od dsvatos »

Co já vím, tak GTX 7 se u nás oficiálně neprodává. Vozí se sem neoficiálně ze západu. Tam totiž oleje stojí mnohem míň, než tady. Podle mě to bude stejnej olej v jiný flašce. Firma Castrol je totiž na bordel v označování olejů prvotřídní expert :lol: V každým státě prodává oleje pod jinýma názvama. Určo ale nevyrábí pro každej stát jiný oleje :wink:
dsvatos
Klubové ID: 1531
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od dsvatos »

Teď jsem koukal, že GTX 7 Dynatec 5W-40 je naprosto to samý co GTX Magnatec 5W-40. Liší se jen obchodní označení. A vypadá to, že ten TXT Softec se už nevyrábí. A beztak to bylo určitě jen starší označení těch dvou předešlých.. :lol:
Už jen díky těmhle zmatkům bych si nikdy Castrol nekoupil :wink:
pan_vojtech

#4 Příspěvek od pan_vojtech »

Dakujem za odpoved,aspoň mám v tom trochu jasno,len ma mrzí,že som už olej objednal,z e-shop-u Autoomega.Od vás by to mi vyšlo v prepočte o 300sk meňej t.j. v 5l balení..
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#5 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Řada TXT patří primárně mezi oleje pro autorizované servisy a ne pro volný prodej.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Odpovědět