Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
auta a chlupaty smejdi
presne tak.... ja Nikiho nenecham ani curnout na cizi kolo , kdyzb se k nejakemu blizi , naopak mam kamose , ktery proste svyho psa nechava skakat na auto a proste ten pes to nerozlisi , pokud mu to pan nezakaze....Baxon píše:kámo to není ve psech, ale v lidechscoo8y píše:nevim kdo mate jakej vztah k psum, ale ja kdyz prijdu k autu a na predni kapote vidim skrabance jak hovado od nakyho posranyho cokla, tak bych je strilel i s majitelema...
asi tak nejak... a jak rika BAxon.....

-
bergos
- Člen Klubu
- Klubové ID: 159
hehe, já mám pochcaný kola pořád a od vlastních psůGeorgosAc píše:presne tak.... ja Nikiho nenecham ani curnout na cizi kolo , kdyzb se k nejakemu blizi , naopak mam kamose , ktery proste svyho psa nechava skakat na auto a proste ten pes to nerozlisi , pokud mu to pan nezakaze....Baxon píše:kámo to není ve psech, ale v lidechscoo8y píše:nevim kdo mate jakej vztah k psum, ale ja kdyz prijdu k autu a na predni kapote vidim skrabance jak hovado od nakyho posranyho cokla, tak bych je strilel i s majitelema...
asi tak nejak... a jak rika BAxon.....

Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

-
- Klubové ID: 1062
- Kontaktovat uživatele:
Musím se přidat k názoru že jaký pán - takový pes! A to platí vždy! Několikrát mě napadl pes od5 do56kg a musím říct že buď to byla špatná výchova páníčka nebo chyba moje (například jsem psovi nedal dostatek času na to, aby zjistil, že pro něj nejsem žádná hrozba). Ale co občas vídám, jak někteří rádoby cvičitelé kurví své psi, nabíhá mi žíla a páníčka bych rozkopal.
Takže, nehaň pesany! Jdi zase jenom po lidech!!!

-
- Klubové ID: 881
no jasny, sejmi otisky z kapoty a pak pronasleduj vsechny psi z okoli a az najdes "skudce" tak zatoc s jeho panemPanaque píše:Musím se přidat k názoru že jaký pán - takový pes! A to platí vždy! Několikrát mě napadl pes od5 do56kg a musím říct že buď to byla špatná výchova páníčka nebo chyba moje (například jsem psovi nedal dostatek času na to, aby zjistil, že pro něj nejsem žádná hrozba). Ale co občas vídám, jak někteří rádoby cvičitelé kurví své psi, nabíhá mi žíla a páníčka bych rozkopal.

sám od sebe ten pes na auto neskoci , bud mu tam nekdo hodil treba nechte aport , ale jeste sem nevidel psa , ktery by si jen tak skocil na auto
to uz spis skacou po autech mladi smradi z nudy , ale o psovi , ktery jde koulem BMW a jen tak si na nej skoci.... no nevim....
třeba tam byla nejaka mačka( čti kočka )
, ale to těžko pak njaky pes odolá 

to uz spis skacou po autech mladi smradi z nudy , ale o psovi , ktery jde koulem BMW a jen tak si na nej skoci.... no nevim....

třeba tam byla nejaka mačka( čti kočka )

-
- Klubové ID: 1020
ja sem prave uz psa na aute videl, ale jak rikas nekdo mu musel neco hodit nebo nevim, ale proste na aute mam slic od prednik drapnu jaky by se o to auto oprel a klouzalo mu to, krom toho ted jsem na druhy strane auta nasel zase dalsi skrabance asi od naky 20ti kilovy tasky co si tam nekdo odlozil a zase si to pak vzal, fakt hnus
-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
taky si myslím... máš jich víc?Panaque píše:Moc hezká fotka, to je tvoje práce???jezda píše:a ty jsi tam byl, že meleš takový kraviny?Pyron píše:Psi patří do mongolska, jenom tam ví, jak s nimi řádně naložit. Tam potulného psa nepotkáte... Vlastně ani jinou havěť..
Jestli ano mělo by to určitě jít do jiné sekce!!!![]()
![]()
![]()