Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

auta a chlupaty smejdi

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
scoo8y
Klubové ID: 1020

#1 Příspěvek od scoo8y »

nevim kdo mate jakej vztah k psum, ale ja kdyz prijdu k autu a na predni kapote vidim skrabance jak hovado od nakyho posranyho cokla, tak bych je strilel i s majitelema... :mad:
Baxon
Klubové ID: 208
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Baxon »

scoo8y píše:nevim kdo mate jakej vztah k psum, ale ja kdyz prijdu k autu a na predni kapote vidim skrabance jak hovado od nakyho posranyho cokla, tak bych je strilel i s majitelema... :mad:
kámo to není ve psech, ale v lidech :wink:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#3 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Baxon píše:
scoo8y píše:nevim kdo mate jakej vztah k psum, ale ja kdyz prijdu k autu a na predni kapote vidim skrabance jak hovado od nakyho posranyho cokla, tak bych je strilel i s majitelema... :mad:
presne tak.... ja Nikiho nenecham ani curnout na cizi kolo , kdyzb se k nejakemu blizi , naopak mam kamose , ktery proste svyho psa nechava skakat na auto a proste ten pes to nerozlisi , pokud mu to pan nezakaze....

asi tak nejak... a jak rika BAxon..... :wink:
bergos Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 159

#4 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

GeorgosAc píše:
Baxon píše:
presne tak.... ja Nikiho nenecham ani curnout na cizi kolo , kdyzb se k nejakemu blizi , naopak mam kamose , ktery proste svyho psa nechava skakat na auto a proste ten pes to nerozlisi , pokud mu to pan nezakaze....

asi tak nejak... a jak rika BAxon..... :wink:
hehe, já mám pochcaný kola pořád a od vlastních psů :D , ale nic víc...
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Pyron
Klubové ID: 367
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Pyron »

Psi patří do mongolska, jenom tam ví, jak s nimi řádně naložit. Tam potulného psa nepotkáte... Vlastně ani jinou havěť.. 8)
scoo8y

#6 Příspěvek od scoo8y »

no tak jasny ze to je o lidech, kdyz nedokazu zvladnout psa vychovat tak si ho neberu domu..... pochcany kola me fakt neberou, ale poskrabanej lak, to me opravdu hodne vytaci, koho asi ne zejo.sem fakt netusil ze me takhle dneska nekdo vytoci
Panaque
Klubové ID: 1062
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Panaque »

Musím se přidat k názoru že jaký pán - takový pes! A to platí vždy! Několikrát mě napadl pes od5 do56kg a musím říct že buď to byla špatná výchova páníčka nebo chyba moje (například jsem psovi nedal dostatek času na to, aby zjistil, že pro něj nejsem žádná hrozba). Ale co občas vídám, jak někteří rádoby cvičitelé kurví své psi, nabíhá mi žíla a páníčka bych rozkopal.

Takže, nehaň pesany! Jdi zase jenom po lidech!!! :mad:
DOEMIXXX
Klubové ID: 881

#8 Příspěvek od DOEMIXXX »

Panaque píše:Musím se přidat k názoru že jaký pán - takový pes! A to platí vždy! Několikrát mě napadl pes od5 do56kg a musím říct že buď to byla špatná výchova páníčka nebo chyba moje (například jsem psovi nedal dostatek času na to, aby zjistil, že pro něj nejsem žádná hrozba). Ale co občas vídám, jak někteří rádoby cvičitelé kurví své psi, nabíhá mi žíla a páníčka bych rozkopal.

Takže, nehaň pesany! Jdi zase jenom po lidech!!! :mad:
no jasny, sejmi otisky z kapoty a pak pronasleduj vsechny psi z okoli a az najdes "skudce" tak zatoc s jeho panem :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Pyron píše:Psi patří do mongolska, jenom tam ví, jak s nimi řádně naložit. Tam potulného psa nepotkáte... Vlastně ani jinou havěť.. 8)

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
scoo8y

#10 Příspěvek od scoo8y »

GeorgosAc píše:
Pyron píše:Psi patří do mongolska, jenom tam ví, jak s nimi řádně naložit. Tam potulného psa nepotkáte... Vlastně ani jinou havěť.. 8)

to zase netvrdim ale kdyz uz ho chci mit tak ho nejak vychovam a ne ze bude kazdymu skakat na auta
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Panaque »

scoo8y píše:
GeorgosAc píše:

to zase netvrdim ale kdyz uz ho chci mit tak ho nejak vychovam a ne ze bude kazdymu skakat na auta
Ty, jseš chlupatej šmejd! :mad:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

sám od sebe ten pes na auto neskoci , bud mu tam nekdo hodil treba nechte aport , ale jeste sem nevidel psa , ktery by si jen tak skocil na auto :lol: :lol: :lol:

to uz spis skacou po autech mladi smradi z nudy , ale o psovi , ktery jde koulem BMW a jen tak si na nej skoci.... no nevim.... :smich:

třeba tam byla nejaka mačka( čti kočka ) :lol: , ale to těžko pak njaky pes odolá 8)
scoo8y

#13 Příspěvek od scoo8y »

ja sem prave uz psa na aute videl, ale jak rikas nekdo mu musel neco hodit nebo nevim, ale proste na aute mam slic od prednik drapnu jaky by se o to auto oprel a klouzalo mu to, krom toho ted jsem na druhy strane auta nasel zase dalsi skrabance asi od naky 20ti kilovy tasky co si tam nekdo odlozil a zase si to pak vzal, fakt hnus
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

jeste sem zapomel

pes muze byt na strese i v pripade ze zrovna posloucha muziku.......

Obrázek
scoo8y

#15 Příspěvek od scoo8y »

GeorgosAc píše:jeste sem zapomel

pes muze byt na strese i v pripade ze zrovna posloucha muziku.......

Obrázek
:lol: :lol: :lol: :lol:
jezda
Klubové ID: 886

#16 Příspěvek od jezda »

a ty jsi tam byl, že meleš takový kraviny?
Přílohy
psik.jpg
psik.jpg (169.2 KiB) Zobrazeno 709 x
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Pivson »

No nesváděl bych to hned na psa.
Když už by tam skočil, tak to jsou většinou škrábance jen povrchové a leštěnkou lehce odstranitelné - jako nethy na klice a tak.

Ono třeba bacha na ruzný cvoky na džínách, zip na monterkách a tak.

Ale vše je o lidech jak bylo psáno ...
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od JaraX »

tak tak, pes tam sám nebude
jen pokud
- to dostane od pánička za ukol - rozbít mu hubu(pánečkovi)
- někdo tam něco hodí (rozbít hubu tomu co házel)
- je tam kočka a pes se jí snaží odstranit (pochválit psa a dát mi piškot že chrání auto od kočky :) )
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Panaque »

jezda píše:
Moc hezká fotka, to je tvoje práce???

Jestli ano mělo by to určitě jít do jiné sekce!!! :wink: :wink: :thumbsup: :thumbsup:
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od castro »

Panaque píše:
jezda píše:
Moc hezká fotka, to je tvoje práce???

Jestli ano mělo by to určitě jít do jiné sekce!!! :wink: :wink: :thumbsup: :thumbsup:
taky si myslím... máš jich víc?
Odpovědět