Po dlouhém váhání a koumání co za auto, je to zase BMW. Tentokrát 323i r.v.98, auto je v perfektním stavu, nikde nic neklepe ani nevrže,a zatím si bezvadně rozumíme, prostě spokojenost. Takže tímto děkuji Renému, který opravdu dokáže auto vybrat a nezklamat.
Přílohy
Resize of P1010974.JPG (44.47 KiB) Zobrazeno 1163 x
Resize of P1010973.JPG (52.71 KiB) Zobrazeno 1163 x
Resize of P1010972.JPG (38.38 KiB) Zobrazeno 1163 x
Resize of P1010971.JPG (51.99 KiB) Zobrazeno 1163 x
Resize of P1010970.JPG (45.42 KiB) Zobrazeno 1163 x
milas píše:Díky všem mám z něho radost jak malej kluk, hodiny se na něj vydržím jenom dívat
Jojo taky na něj jen tak furt "čumím" jak si dadá v garáži a čeká na povolení vyjet ve formě SPZ... Ale už sem je konečně vyfásl, tak zítra bude premiéra..Těším se jak malej kluk...
milas píše:Díky všem mám z něho radost jak malej kluk, hodiny se na něj vydržím jenom dívat
Jojo taky na něj jen tak furt "čumím" jak si dadá v garáži a čeká na povolení vyjet ve formě SPZ... Ale už sem je konečně vyfásl, tak zítra bude premiéra..Těším se jak malej kluk...
jéje,jsem si ani nevšiml že ses tu už pochlubil nějak mi to uniklo a jsem moc rád že jseš spokojenej takže hodně km bez nehody!a hlavně kchlapci nepřehánějte
M3maniac píše:jéje,jsem si ani nevšiml že ses tu už pochlubil nějak mi to uniklo a jsem moc rád že jseš spokojenej takže hodně km bez nehody!a hlavně kchlapci nepřehánějte
Jojo spokojenej zatím max. i na technický uplně v pohodě a emise super. Tak když jsem to viděl, zahřálo mě to u srdíčka jako blázen , a ještě jednou dík.