Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Prosim o radu: BMW Z3
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
muzu ted mit za dobry prachy BMW Z3 Roadster, ale nevim zda do tohoto auta jit ci ne. Nejde o to, ze je auto neprakticke s platenou strechou, u nas pouzitelne pouze v lete...ale spis potrebuju rady ohledne servisu, dostupnosti nahradnich dilu, jejich cen vcetne servisnich praci. Jedna se konkretne o roadster s motorem 1.8i / 116k, r.v. 1998.
Diky moc za kazdou radu!!!
Stepper / stepper@seznam.cz
muzu ted mit za dobry prachy BMW Z3 Roadster, ale nevim zda do tohoto auta jit ci ne. Nejde o to, ze je auto neprakticke s platenou strechou, u nas pouzitelne pouze v lete...ale spis potrebuju rady ohledne servisu, dostupnosti nahradnich dilu, jejich cen vcetne servisnich praci. Jedna se konkretne o roadster s motorem 1.8i / 116k, r.v. 1998.
shwaaraa píše:petto píše:shwaaraa píše:BMW pod 200koni neni BMW
v čem jezdíš![]()
![]()
No priznam se, ze v soucasnosti v oktavce 1.6i 101PS.Ale ke konci prazdnin si chci koupit 530i e39;)
Jestli se to nekoho dotklo, tak sorry, jen jsem tim chtel rict, ze predevsim u BMW by nemel vykon zaostavat za schopnostmi podvozku.
ochcávkář ty voe a vyskakuje proti slabším BMW...i s tou mojí 1,6 bych vyklepal tvé současné vozítko jak startku...a co budeš mít je mi u prdele, protože taky nebudu mít 1,6 věčně

petto píše:shwaaraa píše:petto píše:[quote="shwaaraa"]BMW pod 200koni neni BMW
v čem jezdíš![]()
![]()
No priznam se, ze v soucasnosti v oktavce 1.6i 101PS.Ale ke konci prazdnin si chci koupit 530i e39;)
Jestli se to nekoho dotklo, tak sorry, jen jsem tim chtel rict, ze predevsim u BMW by nemel vykon zaostavat za schopnostmi podvozku.
ochcávkář ty voe a vyskakuje proti slabším BMW...i s tou mojí 1,6 bych vyklepal tvé současné vozítko jak startku...a co budeš mít je mi u prdele, protože taky nebudu mít 1,6 věčně

Vzdyt ja nerikam, ze nevyklepal;-) Jen jsem rekl, ze podle meho nazoru, aby bylo BMW spravne BMW (a to jak jizdnimi vlastnostmi, tak vykonem) bylo by dobre, aby melo alespon 200koni. Nedokazu si totiz predstavit nic potupnejsiho nez sedet ve svy Z3 a nechat se vyskolit oktavkou v PD:-)
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Stepper píše:Ahoj,
Vůbec bych se toho nebál..je jasný,že to nebude závodnička..

Dostupnost dílů je běžná jako na ostatní auta, i z druhovýroby,se servisem podle toho odkud jsi, jsou neautorizované servisy,které se specializují na BMW..

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
-
- Kontaktovat uživatele:
DOEMIXXX píše:pokud to auto nemas na zavodeni a bude ho ridit i treba zena (pritelkyne) tak nemas problem...
...zajima me hlavne ten servis a celkovy dojmy z tohoto auta popr. zkusenosti s timto autem. Vim, ze tenhle motor je ten nejslabsi, co se tam daval, takze to opravdu zadny trhac asfaltu neni...i kdyz ty "ochcavce" v 1.6 by to nejspis nandal

Když jsem vloni sháněl Z3 já, tak jsem taky chtěl buď 1.8 nebo 1.9, protože jsem si říkal, že to jen zkusím, jak se s tím jezdí, těch 200 tis. za který se dali sehnat není zas až tak moc a když mi to nesedne, tak se toho s nějakou menší finanční ztrátou klidně zbavím. Nakonec to dopadlo jak to dopadlo (viz.podpis) a jsem spokojenej a nerad bych se s ním loučil. Není to pochopitelně ani komfort, ani luxus (což podle mě ani není u roadsteru cílem - spíš naopak), ale je to auto pro zábavu a vyblbnutí.
shwaaraa píše:petto píše:shwaaraa píše:[quote="petto"][quote="shwaaraa"]BMW pod 200koni neni BMW
v čem jezdíš![]()
![]()

Vzdyt ja nerikam, ze nevyklepal;-) Jen jsem rekl, ze podle meho nazoru, aby bylo BMW spravne BMW (a to jak jizdnimi vlastnostmi, tak vykonem) bylo by dobre, aby melo alespon 200koni. Nedokazu si totiz predstavit nic potupnejsiho nez sedet ve svy Z3 a nechat se vyskolit oktavkou v PD:-)[/quote]
takže e36 325i,323i,328i to vlastně nejsou BMW....a nějaky PD vyškolijou kdykoliv...tu vyškoli i 320ka

podle mě si vůl s těma názorama, ale neber si to špatně...
petto píše:shwaaraa píše:petto píše:[quote="shwaaraa"][quote="petto"][quote="shwaaraa"]BMW pod 200koni neni BMW
v čem jezdíš![]()
![]()

Vzdyt ja nerikam, ze nevyklepal;-) Jen jsem rekl, ze podle meho nazoru, aby bylo BMW spravne BMW (a to jak jizdnimi vlastnostmi, tak vykonem) bylo by dobre, aby melo alespon 200koni. Nedokazu si totiz predstavit nic potupnejsiho nez sedet ve svy Z3 a nechat se vyskolit oktavkou v PD:-)[/quote]
takže e36 325i,323i,328i to vlastně nejsou BMW....a nějaky PD vyškolijou kdykoliv...tu vyškoli i 320ka

podle mě si vůl s těma názorama, ale neber si to špatně...[/quote]
Prijde mi, ze se tady nekdo urazil, a tak prichazi do osobnich utoku... no budiz. Mluvil jsem o Z3 s 1.8 - precti si to jeste jednou a poradne;-) O silnejsich motorech jako 2.0 a vys tu nepadlo jediny slovo!A ze nekdo s 1.6 nepochopi trochu nadsazky jsem sice nepredpokladal, ale mohlo me to napadnout, to je fakt...