Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Whadupdog car
-
- Klubové ID: 844
jojo asi do toho pujdu...tak jak ty máš kliky podsvětleny, a stroboskopy ala nightrider atp... jinak máme doma už taky jeden dieselpowerJaraX píše:mohl by sis natunit 1,6ku takhle, máš na to idealni objem, to je jejich nejčastější motorizace, mít něco silenjšího tak jim ty bastly uletí z toho, vlastně ne, máš moc dobrou výbavu na to.petto píše:jo pyčo...jinak je to humus

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
ted mi jeden borec vyprávěl jak si dal křídlo na vento, takovy to obrovsky hlinikovy, fakt mazec, tuzing jako kráva no a říkal jak je to super, že jel 150 po dálnici a cítíl jak mu to nadlehčuje ten zadek, že tofakt fungujekosh píše:a nezapomeň na křídlo, které ti zvýší přítlak na zadní nápravu o 1 000 kg při rychlosti 20 km/h

Sa divis ? Niekedy fakt ludia v prihodnych situaciach nevedia radsej drzat hubu... Ked sa mi nieco nepaci tak to chudakovi chlapcovi nevpalim rovno do xichtu ked ho poznam par hodin ...xsun píše:mazec ... moravsky beroun rulez
btw proc uz potom nikdy na regional neprijel?
7er. True definition of luxury. Yours.
-
- Klubové ID: 644
- Kontaktovat uživatele:
Jo.. máš recht, já ti taky hned nevpálil že ti něco cvaká v motoru..100RM píše:Sa divis ? Niekedy fakt ludia v prihodnych situaciach nevedia radsej drzat hubu... Ked sa mi nieco nepaci tak to chudakovi chlapcovi nevpalim rovno do xichtu ked ho poznam par hodin ...xsun píše:mazec ... moravsky beroun rulez

-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
a nebo to žehlící prknoMaikl píše:Jo.. máš recht, já ti taky hned nevpálil že ti něco cvaká v motoru..100RM píše:Sa divis ? Niekedy fakt ludia v prihodnych situaciach nevedia radsej drzat hubu... Ked sa mi nieco nepaci tak to chudakovi chlapcovi nevpalim rovno do xichtu ked ho poznam par hodin ...xsun píše:mazec ... moravsky beroun rulez

-
- Klubové ID: 104
- Kontaktovat uživatele:
za sebe, nikdo mu nic nerikal, je kazdyho vec a pokud ses takovej maser, tak proc ne ... akorat jsme asi dostatecne nepeli slova chvaly100RM píše:Sa divis ? Niekedy fakt ludia v prihodnych situaciach nevedia radsej drzat hubu... Ked sa mi nieco nepaci tak to chudakovi chlapcovi nevpalim rovno do xichtu ked ho poznam par hodin ...xsun píše:mazec ... moravsky beroun rulez

Maikl píše:Jo.. máš recht, já ti taky hned nevpálil že ti něco cvaká v motoru..100RM píše:Sa divis ? Niekedy fakt ludia v prihodnych situaciach nevedia radsej drzat hubu... Ked sa mi nieco nepaci tak to chudakovi chlapcovi nevpalim rovno do xichtu ked ho poznam par hodin ...xsun píše:mazec ... moravsky beroun rulez

Lepsi prkno jako -2 valeckycastro píše:a nebo to žehlící prknoMaikl píše:Jo.. máš recht, já ti taky hned nevpálil že ti něco cvaká v motoru..100RM píše: Sa divis ? Niekedy fakt ludia v prihodnych situaciach nevedia radsej drzat hubu... Ked sa mi nieco nepaci tak to chudakovi chlapcovi nevpalim rovno do xichtu ked ho poznam par hodin ...![]()
co? mno... co je to? heh?