Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Repliky kol BMW..
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
Promiň,že se ti sem seru, ale našel jsem tam tyto e39 kola za neuvěřitelnou cenu..
http://www.spoilercentrum.cz/shop/akce- ... ny-al-kola
http://www.spoilercentrum.cz/shop/akce- ... ny-al-kola
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Rejchy píše:To budou stejně "originalní" kola jako loni ty 17 ky na M3
Hlavně by mě zajímalo, proč se tvrdí že nejsou origoPET77 píše:no at uz byly orginalni nebo, rozhodne pevnosti tem originalnim schopne sekundovaly...
s tim kolem znamy nekolikrat vymetl hodny slusny kanal a jednou pri driftu i obrubnik a krome odreneho limce to s tim kolem ani nehlo...

Protože měl jsem možnost je porovnat a vše i váha jsou stejný......
A myslím že kdyby to byla Replika tak to tam na 100% napíšou stejně jako u jiných kol co prodávaj a nebudou tvrdit ve svém obchodě a na svejch stránkách že jsou origo a ještě to k tomu napíšou, ono kdyby stály 20tis tak by nikdo nic neříkal.A pokud to jsou repliky tak někdo řekněte jak jste to poznal, jinak to jsou jen řeči......
A pokud je budu prodávat v minulosti, tak s pocitem originálu, protože tak jsem je i koupil......

-
- Moderátor
- Klubové ID: 510
1.já jsem ty kola naživo neviděl,ale někdo sem dával fotku a na ní bylo jasně vidět že jsou stříkané jen z pohledové části a to u se dělá jen u takových kol typu alesio a spol.Originál disky jsou lakované i ze zadní části stejno barvou.
2.pár týdnů po tom co se tady v ČR začaly prodávat ty M kola za 1500kč/kus,jsem někde v nějakém časopise četl článek jak v německu policie zabavyla tisíce nelegálních kopií disků Audi,Mercedes a BMW a taky AMG,AC Schnitzer,Alpina atd. a ty kola šly do lisu.
Zkus si zjisti cenu těch disků v BMW a zjistíš že cena 1500kč je blbost.
2.pár týdnů po tom co se tady v ČR začaly prodávat ty M kola za 1500kč/kus,jsem někde v nějakém časopise četl článek jak v německu policie zabavyla tisíce nelegálních kopií disků Audi,Mercedes a BMW a taky AMG,AC Schnitzer,Alpina atd. a ty kola šly do lisu.
Ty kola maj stejnou barvu jako origo, říkám že jsem je porovnával.Jinak když si je nevidělRejchy píše:1.já jsem ty kola naživo neviděl,ale někdo sem dával fotku a na ní bylo jasně vidět že jsou stříkané jen z pohledové části a to u se dělá jen u takových kol typu alesio a spol.Originál disky jsou lakované i ze zadní části stejno barvou.

Myslíž že by si nějakej obchodník vystavil nelegální věci do prodeje kde to vidí každej?A prodává už tyto druhy na různá auta několik let,Pokud by byli nelegální prodá je někde pod pultem a ne takhle vystaveně.Měl by ses stavit v MB a pokecat snima.
Ta cena byla směšná necelé 2tis/ks oproti BMW kde stojí 5x tolik.To byla věc která mne také zarazila a neveřil jsem, ale pak když se je viděl dostal i fakturu super.Jinak vymetl jsem mockrát díru a jsou pořád ok.
Tahle debata nemá cenu, jinak by mne zajímalo až se budou někde prodávat tyto kola jak se pozná který to jsou........

- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
Marku podle mě budou kvalitou jako všechny Alessia ..... a ta je dle mých zkušeností nic moc ... zeptej se bráchy který je má a ač nikam nevletěl tak při pneu 205/40/17 musel nechat 3ks rovnat.... Druhý případ je kamoš s vectrou co koupil Alessio typ Turbo, pneu 225/45/17 a 2kola na straně kdy před domem parkuje na chodníku a musí přes patník taky musel rovnat .... obrázek si udělej sám... já bych si je nekoupil z důvodu kvality ... designově jsou hezkéMarek-is píše:BYCH REKL ZE NEJDE O TO JESTLI JSOU ORIGO CI NE ,ALE HLAVNE OTO JESTLI NECO VYDRZEJ....JINAC ME SPIS ZAJIMA JESTLI TY NA E46KU M3 NEKDO UZ BRAL..![]()