koukam ze tyden jak jelito pro vice lidi
takze vcera ..... stojim jak roky u kancelare.... a jede kolem avie mrazící....
otevrou se ji zadni nezajistene vrata ( nevim kolik vazi ale asi hodne po tomhle).... dostal sem facku a auto do pravyho uhlu.. kokot se smal a ani se mi po tech vsech procedurach i s policajty neomluvil.. buzerant....
bylo to v centru mesta..... magor na ktereho 3x tydne nadavam at jezdi normalne nez nekoho zabije...
jinak to auto stalo rovne podel s tou zdi , takhle skoncilo...
ani nedomyslim co by se stalo , kdyby tam stali lidi jako ze tam stoji kazdy den a vykecavaj.......
a co bude dal.... samozrejme oprava , uz je to odvezene v servisu... udelam komplet celolak at je jak z fabriky a dam komplet novej KONI podvozek.
Marek-is píše:A sakra tady na Olomoucku je asi nakej zakletej mrak cico To uz mam strach rano vyjet s autem Aspon das auto do lux cajku za love z pojistovny
kdyz uz se to stalo , tak samozrejme udelam vse co jsme planoval na jaro.
99,9% veci uz mam nakoupenych , takze to udelam naraz i s podvozkem a bude to aspon krasny auto
Nastesti jsou v prdeli jen ty zadni dvere i kdyz to na fotce vypada hur.
A jak se divam na tvuj podpis Baxi , tak si rikam..... pokud by se to stalo na te tvji vonavce - za prvy by ses posral , to je jasny , taky sem se posr....
ale obecne .... - mohl bys v tomto pripade nekdy jeste rict ... nikdy nebourane ?
GeorgosAc píše:Nastesti jsou v prdeli jen ty zadni dvere i kdyz to na fotce vypada hur.
A jak se divam na tvuj podpis Baxi , tak si rikam..... pokud by se to stalo na te tvji vonavce - za prvy by ses posral , to je jasny , taky sem se posr....
ale obecne .... - mohl bys v tomto pripade nekdy jeste rict ... nikdy nebourane ?
řekl bych, že jsem v celku klidas, ale co se týče auta a dětí, to se přestávám ovládat. Tuty bych se posral.
Nebourané? Tod otázka. Pokud to je jen vymněnit okno a pátý dveře bez nějakého laborování, rovnání a pasování, teoreticky ano.
Ach jo, proc???Mrzi me to......ale my prece vime, ze jsme na auta smolari...utechon nam muze byt to, ze existuje smula ve vecech daleko dulezitejsich nez jsou auta.
Připomíná mi to,když naši dementní skladníci poslali chlapíkovi dvě basy piva do auta zavřenym oknem ze dvou metrů,měl velkou radost.
Upřímnou soustrast.