Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Opravená kola
-
- Klubové ID: 238
mají celkem hodně práce. Hlavně ted přez zimu. Ja no to čekam cca 1,5 měsíce. Domlouvali jsme se na 6000 za leštění kompletně čelních ploch za 4 kola + 3000 za soustružení těch oděrek ( nedá se to nadvařit protože to je kované kolo a pak by byl problém s rozleštěním )
Ale nejprve se vyleštila jenom patka a přechod mezi starou a novou leštěnou plochou nebyl skoro poznat tak jsme se domluvili že se nakonec budou leštit pouze patky a cena tím pádem je 4000 - 5000 Kč
Ale nejprve se vyleštila jenom patka a přechod mezi starou a novou leštěnou plochou nebyl skoro poznat tak jsme se domluvili že se nakonec budou leštit pouze patky a cena tím pádem je 4000 - 5000 Kč
to pavel H...kryty bych rekl ze prelestit nepujdou, je to slabej plat hliniku a mohlo by se to probrousit, navic zahyby stojej hodne penez. doporucuju kontaktovat boosta, ten mi vylestil spickove kola i s oddelanim stredu a znovusesroubovanim..a super price...
- Přílohy
-
- pict37090juupr.jpg (30.96 KiB) Zobrazeno 1874 x
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
ty voe ta babi ma brutalni vesakyMartinéz píše:to pavel H...kryty bych rekl ze prelestit nepujdou, je to slabej plat hliniku a mohlo by se to probrousit, navic zahyby stojej hodne penez. doporucuju kontaktovat boosta, ten mi vylestil spickove kola i s oddelanim stredu a znovusesroubovanim..a super price...

RuDoSh píše:ty voe ta babi ma brutalni vesakyMartinéz píše:to pavel H...kryty bych rekl ze prelestit nepujdou, je to slabej plat hliniku a mohlo by se to probrousit, navic zahyby stojej hodne penez. doporucuju kontaktovat boosta, ten mi vylestil spickove kola i s oddelanim stredu a znovusesroubovanim..a super price...

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Se to při tom leštění vytahaloRuDoSh píše:ty voe ta babi ma brutalni vesakyMartinéz píše:to pavel H...kryty bych rekl ze prelestit nepujdou, je to slabej plat hliniku a mohlo by se to probrousit, navic zahyby stojej hodne penez. doporucuju kontaktovat boosta, ten mi vylestil spickove kola i s oddelanim stredu a znovusesroubovanim..a super price...

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
njn.... navic martinez posral jeji nick..... nerika si boost ale boobsGeorge_D píše:Se to při tom leštění vytahaloRuDoSh píše:ty voe ta babi ma brutalni vesakyMartinéz píše:to pavel H...kryty bych rekl ze prelestit nepujdou, je to slabej plat hliniku a mohlo by se to probrousit, navic zahyby stojej hodne penez. doporucuju kontaktovat boosta, ten mi vylestil spickove kola i s oddelanim stredu a znovusesroubovanim..a super price...![]()