však Alonzo se v tý 130-ce taky vyznamenal, když naložil Schumimu, na konci cílovky Webera, atd
Kimiho jsem viděl poprvý se na bedně trochu radovat, většinou čumí jak když mu uletěly včely. Mě ten kluk vůbec nesedí. Nesympatickej od pohledu.
M3maniac píše:Smekám před Kimim,je to Pán řidič !!!
F1 není jenom o řidiči, bohužel je to víc a víc o technice... smekal bych pokud by nemohl použít protiprokluz, třeba...
nikdy to není jen o řidiči... já vám ho nenutím,na mě prostě udělal dojem a v tý poslední zatáčce ho bral vnějškem a rychleji... takže jaksi asi něco umí....
Kimi je borec......
Osobně mu fandim od doby co je v F1 a ikdyž je jasný že je to hodně o technice, tak je to ještě furt "trochu" o řidičovi. A že to letos nevyhraje mi ani neva, protože když se mu to nepo tak jede až do konce co to dá, a předvádí super podívanou
- viz asi před měsícem nejrychlejší kolo v závodu v posledním kole kdy už na dostřel nikoho neměl a stejně tlačil co mohl.
Pro mě je letošní morální vítěz a hotovo.
No a tenhle víkend mu to teda vyšlo neskutečně otom žádná
Marek-is píše:Byla to bomba...Novy nastupce Mika H....proste Finlandia A moc me tesi propad cervenejch
Proč tě to těší ? Názor blba,co má komplexy nemůžu brát vážně.
Hele ty blbe konecne se bylo naco letos divat!
za neschopnost ostatních v minulosti rudoši nemohli... proto se Bernie zachoval tak jak se zachoval, vymyslel nová pravidla u kterých bylo předem jasné že rudí budou mít problémy (pneu), což je v pořádku, jinak by se ten jeho miliardovej "projekt" F1 stal totálním, nesledovatelným provarem...
Fenri píše:
Proč tě to těší ? Názor blba,co má komplexy nemůžu brát vážně.
Hele ty blbe konecne se bylo naco letos divat!
za neschopnost ostatních v minulosti rudoši nemohli... proto se Bernie zachoval tak jak se zachoval, vymyslel nová pravidla u kterých bylo předem jasné že rudí budou mít problémy (pneu), což je v pořádku, jinak by se ten jeho miliardovej "projekt" F1 stal totálním, nesledovatelným provarem...
docela nesouhlasim, akorát že dle mě si zato že letos jsou v háji může Ferarri s Bridge samo......
Bridge vyvýjelo gumy výsostně pro Ferarri a proto od nich tolik týmů oděšlo. No a teď je na testování pro vývoj gum Ferarri prakticky samo a Michelin má najednou k dispozici asi 3,5x více testovacích km ( myslim nějakých 80tkm vs. 300tkm) no a to se někde projeví že....