NepřehánějBombarder píše:Borci, nemusite tomu verit, ale tak krasne projete kruhace driftem, umi opravdu jenom m3maniac.. to se musi videt. Urcite jeden z mala, kteri to s emkem umi, ale fakt umi..![]()
takze m3maniac forever..
toto to zacne ukazovat kdyz mas dojezd jeste 15kmM3maniac píše:nebudeš mi věřit ,ale přesně to jsem mu říkalstealth píše:spis to odlehci vysazenim Bombarderaže to s nim tak nejede...i u takového auta poznáš pořádného chlapa navíc,at tomu věříte nebo né...
Jeste jsme vlastne volali skautikovi, ale ten nejak nereagoval.. Mozna, ze nejspis nevedel, co po nem chceme..M3maniac píše:nebudeš mi věřit ,ale přesně to jsem mu říkalstealth píše:spis to odlehci vysazenim Bombarderaže to s nim tak nejede...i u takového auta poznáš pořádného chlapa navíc,at tomu věříte nebo né...
no věř mi že ti to věřímskautik píše:toto to zacne ukazovat kdyz mas dojezd jeste 15kmM3maniac píše:nebudeš mi věřit ,ale přesně to jsem mu říkalstealth píše:spis to odlehci vysazenim Bombarderaže to s nim tak nejede...i u takového auta poznáš pořádného chlapa navíc,at tomu věříte nebo né...
jinak ja bezne jezdim tak ze beru kolem 13km![]()
jednou se mi podarilo 7, lae to uz to asi jelo na ty sracky co jsou na dne .(
jj, potvrzuji ... maniak si ten kruhac fakt uziva, ten tam snad postavili kvuli nemuBombarder píše:Borci, nemusite tomu verit, ale tak krasne projete kruhace driftem, umi opravdu jenom m3maniac.. to se musi videt. Urcite jeden z mala, kteri to s emkem umi, ale fakt umi..![]()
takze m3maniac forever..
jo byl jsem naprosto mimo, sem si rikal, co po me ten polak kurva chce?Bombarder píše:Jeste jsme vlastne volali skautikovi, ale ten nejak nereagoval.. Mozna, ze nejspis nevedel, co po nem chceme..M3maniac píše:nebudeš mi věřit ,ale přesně to jsem mu říkalstealth píše:spis to odlehci vysazenim Bombarderaže to s nim tak nejede...i u takového auta poznáš pořádného chlapa navíc,at tomu věříte nebo né...
![]()
vole ja mam cistou nadrz a kvalitni filtrM3maniac píše:no věř mi že ti to věřímskautik píše:toto to zacne ukazovat kdyz mas dojezd jeste 15kmM3maniac píše: nebudeš mi věřit ,ale přesně to jsem mu říkalže to s nim tak nejede...i u takového auta poznáš pořádného chlapa navíc,at tomu věříte nebo né...
jinak ja bezne jezdim tak ze beru kolem 13km![]()
jednou se mi podarilo 7, lae to uz to asi jelo na ty sracky co jsou na dne .(chudák čerpadlo a trisky... u mě to bylo výjimečně,protože cestou nebyla solidní benzinka
to byl jinejxsun píše:jj, potvrzuji ... maniak si ten kruhac fakt uziva, ten tam snad postavili kvuli nemuBombarder píše:Borci, nemusite tomu verit, ale tak krasne projete kruhace driftem, umi opravdu jenom m3maniac.. to se musi videt. Urcite jeden z mala, kteri to s emkem umi, ale fakt umi..![]()
takze m3maniac forever..
... dobrej zazitek jizda s maniakem v jeho zlute krasavici ...
No, nelze mluvit jen o jednom kruhaci. V ove jich je vice, ale kazdy uz poznal MPower.. Pro maniaka neni problem projet v driftu jakykoliv kruhac i s mooc velkymi obrubniky po krajich..DC píše:jak je velkej ten slavnej kruháč?
... a který to je ???Bombarder píše:No, nelze mluvit jen o jednom kruhaci. V ove jich je vice, ale kazdy uz poznal MPower.. Pro maniaka neni problem projet v driftu jakykoliv kruhac i s mooc velkymi obrubniky po krajich..DC píše:jak je velkej ten slavnej kruháč?
Ale ten, ktery me nadchl nejvice, tak v prumeru cca 60-80 metru.. strizlivy odhad