Zdravim,maly dotazek,nema zde nekdo z klubu zkusenosti s timto vozitkem? Nabidla se mi prilezitost povozit se v tomto krasnem auticku,je to opravdu takovej mazec? Cetl jsem porovnani s M5 a s ferrari a tento bramboracek je deklasuje Je tu nekdo vlastnik tohoto mastodonta? A vi nekdo o nejakem?Majitel rika,ze jich tu moc neni...
Maly clanecek http://www.bmwpower.cz/magazin/alpina%2 ... iturbo.htm
Ja vim je ze ho ma prave kluk z toho BMWPOWER v Litomysli.Urcite v tom jel odsud z klubu Georgo AcS. Jinak myslim , ze ten clanek dava jasnou predstavu co asi tak jde.Tohle auti drzi krok i s M5 E 39 coz je co rict.
coupe328 píše:Zdravim,maly dotazek,nema zde nekdo z klubu zkusenosti s timto vozitkem? Nabidla se mi prilezitost povozit se v tomto krasnem auticku,je to opravdu takovej mazec? Cetl jsem porovnani s M5 a s ferrari a tento bramboracek je deklasuje Je tu nekdo vlastnik tohoto mastodonta? A vi nekdo o nejakem?Majitel rika,ze jich tu moc neni...
no deklasuje je dost silné slovo... to auto má problém se M5 vůbec rovnat, natož ji deklasovat... vždy? to nemá ani samosvor jsou tam koně, ale jenom o nich to taky není...
coupe328 píše:Zdravim,maly dotazek,nema zde nekdo z klubu zkusenosti s timto vozitkem? Nabidla se mi prilezitost povozit se v tomto krasnem auticku,je to opravdu takovej mazec? Cetl jsem porovnani s M5 a s ferrari a tento bramboracek je deklasuje Je tu nekdo vlastnik tohoto mastodonta? A vi nekdo o nejakem?Majitel rika,ze jich tu moc neni...
no deklasuje je dost silné slovo... to auto má problém se M5 vůbec rovnat, natož ji deklasovat... vždy? to nemá ani samosvor jsou tam koně, ale jenom o nich to taky není...
no nevim, samosvor tam pise a dokonce s chladicem ale je fakt, ze 2 turba bych osobne bral spis jako "pruser ve vzduchu" nez "lek na M5"
JFK píše:U posledniho modelu E60 nema Alpine samosvor, tak nevim... nazvali to M5 pro chude...
jo zatim nema (myslim ze bude)
no M5 pro chude... Ta alpina je trochu o necem jinem (spis polikac kilometru nez sportovni sedan ), navic je hodne pekna (narozdil od starsich alpin.... tohle se k tomu novemu designu BMW hodi)
JFK píše:U posledniho modelu E60 nema Alpine samosvor, tak nevim... nazvali to M5 pro chude...
jo zatim nema (myslim ze bude)
no M5 pro chude... Ta alpina je trochu o necem jinem (spis polikac kilometru nez sportovni sedan ), navic je hodne pekna (narozdil od starsich alpin.... tohle se k tomu novemu designu BMW hodi)
nemam ten pocit ze by M5 nebyla polikac kilometru... ba naopak + se stim da naramne vyblbnout... proto mi prijde blbost utracet penize za kopii kdyz muzes mit original:)
JFK píše:nemam ten pocit ze by M5 nebyla polikac kilometru... ba naopak + se stim da naramne vyblbnout... proto mi prijde blbost utracet penize za kopii kdyz muzes mit original:)
to netvrdim.... jen si nemyslim, ze alpina chtela delat kopii M5
nedávno jsem viděl snad na TipCars - Alpina e34, stříbrná, r.v. 92 za nějakejch 450k. Sice vypadala libově, ale to by musel bejt obrovskej fanda e34-ek a ještě k tomu ve vatě.
Jojo,to je ona Za chvilku sem dam nejake foto.je to jeho milasek,chvilku jina tipcars dal,ale pak se mu ji zzelelo Akorat sem prijel z projizdky,270 a vubec to nebylo poznat..je to jako zehlicka