Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Cenová hladina u veteránů.

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
voko21
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od voko21 »

Nevíte někdo, kde zjistit, za kolik by se dal střelit veterán? Konkrétně se mi jedná o MB 190 z roku 1964 ve stříbrné metle.
adam

#2 Příspěvek od adam »

Koukni na mobile.de, par jich tam je. A ceny hodne ruzne, podle stavu.
voko21
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od voko21 »

adam píše:Koukni na mobile.de, par jich tam je. A ceny hodne ruzne, podle stavu.

Jojo, našel jsem dík! Ale vypadá to, že za to moc nedostanu, jestli to bude 100k, tak budu rád s novým lakem. Ceny jsou tak od 5-15k € podle stavu. Ta za 15k€ je už dost dobrá. Šlo mi o to, jestli se vyplatí jít do celolaku, protože má vorvanej bok. Neni to sice moje, je to strejdovo a leží to ve stodole.(ještě dlouho bude). Motorově výborná.(Na svoji dobu)
adam

#4 Příspěvek od adam »

no asi by to chtelo jeste tak 30-40 let ulozit a pak vylestit a prodat :wink: a taky kdo vi jak je to s prodejem veteranu u nas :?
goro3

#5 Příspěvek od goro3 »

NO ja to vim katastrofa to je. Mel jsem vetrose z roku 1939. Je to proste neprodejny.

Jinak dulezite jsou dve veci:
- papiry zda ma/nema
- a hlavne dily co tam jsou musi jich byt co nejvice origo
- ze zkusenosti muzu rict, cpat do toho prachy, zrenovovat a pak si myslet ze videlas,tak to se ti nepovede ani nahodou, neco jineho je,kdyz si do toho fanda a chces si to udelat pro sebe
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fenri »

na mobile.de sem viděl dřevěnej skelet porsche 356 asi za 5k euro :oops:
voko21
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od voko21 »

goro3 píše:NO ja to vim katastrofa to je. Mel jsem vetrose z roku 1939. Je to proste neprodejny.

Jinak dulezite jsou dve veci:
- papiry zda ma/nema
- a hlavne dily co tam jsou musi jich byt co nejvice origo
- ze zkusenosti muzu rict, cpat do toho prachy, zrenovovat a pak si myslet ze videlas,tak to se ti nepovede ani nahodou, neco jineho je,kdyz si do toho fanda a chces si to udelat pro sebe

Papíry to má a všechno co v něm je je origo. Jezdí dobře, zkoušeli jsme to. :P Je to hroznej koráb. Vypadá jako nějaká amerika, protože má vzadu křídla. :P Jenom jsme nemohli najít víčko od palivové nádrže. :lol: Byla schovaná pod vyklápěcí zadní SPZkou. 8O

Asi se na to vyseru. :idea:
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Pivson »

Jo je to tezky, koukni do annonce, zrovna vcera jsem koukal kolik je tam ve veteranech medvedu.
Ty papíry se dost cenej :-)

jen pro zajímavost, foto by nebyla??
Kubajs

#9 Příspěvek od Kubajs »

na smíchově jeden stojí jako držák na rekl.poutač,to je ten co ho měly ty bídáci ve čtyřlístku,né? většinou byly bílý,mít ho tak si ho necham
goro3

#10 Příspěvek od goro3 »

Presne! Muzes to bidnout FANDOVi - ten nebude mit prachy a nebo to bidnout a skonci to bohuzel jako poutac u autobazaru:(
voko21
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od voko21 »

Pivson píše:Jo je to tezky, koukni do annonce, zrovna vcera jsem koukal kolik je tam ve veteranech medvedu.
Ty papíry se dost cenej :-)

jen pro zajímavost, foto by nebyla??

Neměl jsem u sebe fo?ák, ale zkusim to vyfotit až pojedu zase ke strejdovi. Má ho v druhym baráku a málokdy tam jezdí, tak přikládám alespoň ilustrační foto. Na těchto fotkách má hnusnej lak, něco jako Messersmith zelená, je nutno si přimyslet krásnou stříbrnou metalízu šterlingstříbro.
Přílohy
190b.jpg
190b.jpg (211.78 KiB) Zobrazeno 127 x
190a.jpg
190a.jpg (209.99 KiB) Zobrazeno 126 x
Odpovědět