Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Cenová hladina u veteránů.
-
- Kontaktovat uživatele:
adam píše:Koukni na mobile.de, par jich tam je. A ceny hodne ruzne, podle stavu.
Jojo, našel jsem dík! Ale vypadá to, že za to moc nedostanu, jestli to bude 100k, tak budu rád s novým lakem. Ceny jsou tak od 5-15k € podle stavu. Ta za 15k€ je už dost dobrá. Šlo mi o to, jestli se vyplatí jít do celolaku, protože má vorvanej bok. Neni to sice moje, je to strejdovo a leží to ve stodole.(ještě dlouho bude). Motorově výborná.(Na svoji dobu)
NO ja to vim katastrofa to je. Mel jsem vetrose z roku 1939. Je to proste neprodejny.
Jinak dulezite jsou dve veci:
- papiry zda ma/nema
- a hlavne dily co tam jsou musi jich byt co nejvice origo
- ze zkusenosti muzu rict, cpat do toho prachy, zrenovovat a pak si myslet ze videlas,tak to se ti nepovede ani nahodou, neco jineho je,kdyz si do toho fanda a chces si to udelat pro sebe
- papiry zda ma/nema
- ze zkusenosti muzu rict, cpat do toho prachy, zrenovovat a pak si myslet ze videlas,tak to se ti nepovede ani nahodou, neco jineho je,kdyz si do toho fanda a chces si to udelat pro sebe
-
- Kontaktovat uživatele:
goro3 píše:NO ja to vim katastrofa to je. Mel jsem vetrose z roku 1939. Je to proste neprodejny.
- papiry zda ma/nema
Papíry to má a všechno co v něm je je origo. Jezdí dobře, zkoušeli jsme to.

Asi se na to vyseru.

-
- Kontaktovat uživatele:
Pivson píše:Jo je to tezky, koukni do annonce, zrovna vcera jsem koukal kolik je tam ve veteranech medvedu.
Ty papíry se dost cenej
jen pro zajímavost, foto by nebyla??
Neměl jsem u sebe fo?ák, ale zkusim to vyfotit až pojedu zase ke strejdovi. Má ho v druhym baráku a málokdy tam jezdí, tak přikládám alespoň ilustrační foto. Na těchto fotkách má hnusnej lak, něco jako Messersmith zelená, je nutno si přimyslet krásnou stříbrnou metalízu šterlingstříbro.
- Přílohy
-
- 190b.jpg (211.78 KiB) Zobrazeno 127 x
-
- 190a.jpg (209.99 KiB) Zobrazeno 126 x