Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
polep budiku
Dy? Ti to tolik ani nejede, sotva 260M3maniac píše:No jo,kdyby to byl do e36ky tak bych ho bral z flekuZave_M50 píše:jaky tam mas budik? mas tam takej ten vyrez v rychlomeru a v nem je display na kilometry a nebo je celej kulatej a pocitadlo mas dole? Vim o jednom tachu do 300km/h origos od Schnitzera300 je magické číselko

Jasně,ale moh bych machrovat na návsiSpeedy píše:Dy? Ti to tolik ani nejede, sotva 260M3maniac píše:No jo,kdyby to byl do e36ky tak bych ho bral z flekuZave_M50 píše:jaky tam mas budik? mas tam takej ten vyrez v rychlomeru a v nem je display na kilometry a nebo je celej kulatej a pocitadlo mas dole? Vim o jednom tachu do 300km/h origos od Schnitzera300 je magické číselko

P.S. myslíš,že mi to aspoň těch 260 dá?

No když trochu zatlačíš, tak snad i jooo, ale ta smrt v očích, no nevím, takhle rychle bežet za M3...M3maniac píše:Jasně,ale moh bych machrovat na návsiSpeedy píše:Dy? Ti to tolik ani nejede, sotva 260M3maniac píše: No jo,kdyby to byl do e36ky tak bych ho bral z fleku300 je magické číselko
jako že jede
![]()
P.S. myslíš,že mi to aspoň těch 260 dá?ale asi jó,když tady lidem jezděj tdska 245

-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
chlape je mi jasne co chces...
chces aby to lip vypadalo...
taky ti nerikam ze s tim musis jezdit 300kdyz ten budik mas... ja mam taky do 240ti a jezdim max 150
ja bych tam zadne polepy nedaval protoze to urcite nejak to podsviceni omezi... radeji skoc na vrakal a tam kup ten tacho do 260ti... tak drahe to prece byt nemuze... a byt tebou tak bych ten do 300 bral, fakt vypada dobre, coz predpokladam chces a je origo, takze nebude promerovat apod a nebude ani moc drahej...
tot muj nazor... nechci te ovlivnovat...
zitra ti muzu dotahnout foto...
jo a ty tacha do 260ti maji i sedmy tak i od tama se da vzit...

jo a ty tacha do 260ti maji i sedmy tak i od tama se da vzit...