dneska to umeju a nafotim:) uz ma najeto 460 km Tímto se omlouvám lidem, s kterýma jsem měl něco dohodnutýho, že jsem tím pádem několik dní off... sorry
JFK píše:dneska to umeju a nafotim:) uz ma najeto 460 km Tímto se omlouvám lidem, s kterýma jsem měl něco dohodnutýho, že jsem tím pádem několik dní off... sorry
460km ... hmmm .... a kazdej km je asi zazitek co ??
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
JFK píše:dneska to umeju a nafotim:) uz ma najeto 460 km Tímto se omlouvám lidem, s kterýma jsem měl něco dohodnutýho, že jsem tím pádem několik dní off... sorry
o tom není pochyb, včerejškem jsem skončil s touhou po M3 E46...
M5 DTM a EVO VIII je super volba
NO z tohodle by byl asi kazdy off moooc pekny vyber vozitek,jen bych si misto mysaka vybral imprezku ...ale o tom si zatim muzu nechat zdat
LOPOLO píše:Ja bych si to nekoupil .. mozna pucil, vyblbnul se a rychle vratil
sak JFK to tak urcite dela... az na to ze si to nepujcil ale koupil... ma to beztak jen na zimu, aby nenicil bawo..
robert to ma jinak nez ja .. a ja tomu rozumim, pro nej je to vynikajici volba .. skoda ze to nema stalej prevod a nejde tomu vypnou protiprokluz ( snad zatim )
no pěkný gratulace at slouží.
Hele ale myslím že vím proč tě dostala. Je to 4x4 a kope to jako čert a drží stopu taky brutálně. No akcelerace je přímo fantastická to jo. Bavil jsem se s kámošem co takhle občas testuje auta a byl z toho hodně unešenej. Tak pak natoč nějaké video a hoď ho na Alpovo FTP a? taky z toho něco máme .
PS: Ale víc se stejně těším na tu M5 která bude ještě brutálnější.
o tom není pochyb, včerejškem jsem skončil s touhou po M3 E46...
M5 DTM a EVO VIII je super volba
Filozof píše:no pěkný gratulace at slouží.
Hele ale myslím že vím proč tě dostala. Je to 4x4 a kope to jako čert a drží stopu taky brutálně. No akcelerace je přímo fantastická to jo. Bavil jsem se s kámošem co takhle občas testuje auta a byl z toho hodně unešenej. Tak pak natoč nějaké video a hoď ho na Alpovo FTP a? taky z toho něco máme .
PS: Ale víc se stejně těším na tu M5 která bude ještě brutálnější.