Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

čisílka na palubce a co je vlasně za nima?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Andrew_V

#1 Příspěvek od Andrew_V »

Ahoj.
Dneska jsem přišel na docela zajímavou věc. Když podržíte nulovací kolík na palubce a otočíte klíčkem do první polohy tak se v prostoru kde je normálně stav najetých kilometrů atd. Začnou zobrazovat jiná čísla. Presněněi údajů. Netušíte o co je to za čísla.
Jeden kamarád mě tvrdil, že je to skutečný stav najetých kilometrů, ale po ujetí cirka 100km se ty čísla nezměnily.

Jo a pak proběhne docela působivý test palubky :o))
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

wow, to je super, to musim bezet vyzkouset :-) hele, nemelo to cca 360.ooo km najeto? :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Andrew_V

#3 Příspěvek od Andrew_V »

ne mě to ukazuje cca 375tis pak 0 pak 1443 pak 39 pak 190 atd..
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Zobrazuje to ruzny informace o aute, ale rozhodn eto nejsou najete km. Uz se to tu resilo, prohledej forum.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od patras Čestný člen »

Andrew_V píše:Ahoj.
Dneska jsem přišel na docela zajímavou věc. Když podržíte nulovací kolík na palubce a otočíte klíčkem do první polohy tak se v prostoru kde je normálně stav najetých kilometrů atd. Začnou zobrazovat jiná čísla. Presněněi údajů. Netušíte o co je to za čísla.
Jeden kamarád mě tvrdil, že je to skutečný stav najetých kilometrů, ale po ujetí cirka 100km se ty čísla nezměnily.

Jo a pak proběhne docela působivý test palubky :o))

tak tos objevil celkem ameriku :lol: kdyz si trosku prohledas forum, urcite se o tom dozvis vic :)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Odpovědět