Jak se mi vysrala prevodovka na 750ce tak sem kontaktoval myho kamose, kterj dela automechanika v servisu v Brne Bystrci (hned za konecnou na Rakovci), ten mi rekl ze me to tam v pohode vymeni jen to chvilku bude trvat, nez dodelaji auta predemnou. Tak sem si spokojene rikal, ze pockam tyden a uz to budu mit.. Sem se s nim dohoukal a auto sem za par stovek nechal dotahnout do servisu. Zacali ho delat az treti den po dovezeni. V praci mi v ten den zvoni telefon a vola hlavni technik a majitel: Dobry den, sme zjistili ze se nam to vase auto nevejde na hydrauliku a tudis ho nemuzeme opravit, a navic by jsme museli vytahnout celej motor. Ja na to: Hmmm.. tak to je spatny, ta prevodovka se da urcite vytahnout ze spodu bez vyndani motoru, to by jste mohli vedet... Servis: Ne to urcite nejde pane!!! Kdyz vam to nekdo udela tak klidne, jo a muzete si pro to auto teda prijet, stoji asi 0.5km od servisu na parkovisti mezi panelakama... / Sem mu rekl, ze si snad dela prdel?? Nespravi me auto, nerozumi tomu a jeste to postavi kamsi do rite kde kolem toho chodijou sami nacci a vochlasti a stoji to vedle same 120ky a tuzingu typu kadet a pod....