Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
chiptuning
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
wolt píše:muzu hacknout 316 tvojim chipem
Řekl bych, že určitě ne...Chipy jsou dělaný speciálně na každej typ motoru, jsou proto jiný...Ten chip co napsal Zave tak to je na šestivála...Dával to jako příklad, že má něco navíc doma, že Zave?

- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
wolt píše:wite co je to chiptuning?! pry by wam mel zwysit wykon motoru zhruba o njakych 20-30%!!!
Mrkni na tudle stánku máš tam vše potřebné pro info...

http://www.ahc.cz/chiptuning/
-
- Klubové ID: 53
- Kontaktovat uživatele:
Nazor na chiptunning? Ja mam chiplou 525d ze 163k na vyrobcem udavanych 195k, coz je podle me naprosta picovina, protoze me uplne pohode podela 530d se 193k. Jedina zmena na aute je ta, ze vic kouri a vic zere
No nebudu to tak hanit, mozna to o trochu lip jede, ale na 32k to urcite neni. A cena? 1000 euro. Podle me chiptunning musi byt podporen jinejma vecma, tj, jinej vzduchovej filtr, mozna vyfuk, nevim.. Rad taky ocenim nazory, co je vlaste potreba k opravdovemu zvyseni vykonu bez nutnosti zasahu do motoru, myslim tim vacky atd..

-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
wolt: Nejaky verze softu se daji stahnout na http://www.e30.cz a pak uz si koupis jen chip v GM asi za 80korun a nahrajes si to do toho.. 

- Filozof
- Klubové ID: 1044
Martinéz píše:to margos...1000ecek za chip?No a nejakou opravdovou zmenu jsi zaznamenal nebo skoro vubec ne?
Nechci mluvit za Romana ale myslim že už to auto kupoval načipovaný takže asi moc to porovnat nemohl.
Nebo tak jsem to asi pochopil co Margosi ?

Jinak mu to jede moc dobře a i tu kámošovu audinu (A4 kombi) co má těch 196Koní jakž takž podělal. Sice byli asi nastejno ale ta audina je lehčí. Kdyžtak to upřesni Romane nechci dezinformovat.

-
- Klubové ID: 53
- Kontaktovat uživatele:
jo jo, mas pravdu, nachipovany jsem to uz kupoval, nechal to delat v deuschlandu ten stastny majitel nekolika hotelu z KV od kteryho jsem to koupil. To co jsem psal, tedy kour a spotreba, to posuzuju z mych dojmu a podle BC. Slo mi o to, ze udavany vykon je 195k a podelal me kamos s tou 530d, ktera by mela mit zhruba stejnej vykon. Takze to asi tak zhavy nebude. No naopak ta audina me neudelala a ma 196k, to je pravda. Myslim, ze rozhodujici udaj bude kroutici moment, kterej ta 530d ma samo lepsi. Je to tak?
- Filozof
- Klubové ID: 1044
Jo taky myslim že ta 530d má nejen o půl litru větší obsah ale taky lepší krou?ák a tím to bude.
Takže když oba na to šlápnete např. ve 150km/h tak ti 530d začne ujíždět kvůli krou?áku. Jinak by mě zajimalo jestli je to fakt pancéžovaný to tvoje auto Margosi
Třeba si to nechal dělat na zakázku. A hned jsi o 100kg těžší.
Takže když oba na to šlápnete např. ve 150km/h tak ti 530d začne ujíždět kvůli krou?áku. Jinak by mě zajimalo jestli je to fakt pancéžovaný to tvoje auto Margosi

-
- Klubové ID: 4
- Kontaktovat uživatele:
Filozof píše:Jo taky myslim že ta 530d má nejen o půl litru větší obsah ale taky lepší krou?ák a tím to bude.
Takže když oba na to šlápnete např. ve 150km/h tak ti 530d začne ujíždět kvůli krou?áku. Jinak by mě zajimalo jestli je to fakt pancéžovaný to tvoje auto MargosiTřeba si to nechal dělat na zakázku. A hned jsi o 100kg těžší.
V Protection verzi (s aramidovejma rohožema) se dělaj jenom 540i. Jestli někdo chce, můžu oscanovat prospekt