Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Sháním 318is
Pavel 528 píše:na http://www.expresscar.cz/menu.php?spust=nab_a.php
videl jsem ji a nevypada spatne...
Prosím tě, jsem z Brna, tys to iso viděl, napsal bys mi dojmy o jeho stavu? A jak vypadá interiér? Bylo to bourané? A? tam nejedu zbytečně. Ta cena je zajímavá. Dík!!!!
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Peet píše:Pavel 528 píše:na http://www.expresscar.cz/menu.php?spust=nab_a.php
Prosím tě, jsem z Brna, tys to iso viděl, napsal bys mi dojmy o jeho stavu? A jak vypadá interiér? Bylo to bourané? A? tam nejedu zbytečně. Ta cena je zajímavá. Dík!!!!
no koukal jsem na to predevcirem,ale jen tak zbezne a vypadalo to dobre,ale jestli to bylo bourany to jsem nezjistoval,interier OK,nevim kolik najeto...je tam hnusny dvoudilny kridlo a divny kola,nema to airbagy ani klimu,coz me by vadilo...motor jsem nevidel...
Pavel 528 píše:Peet píše:Pavel 528 píše:na http://www.expresscar.cz/menu.php?spust=nab_a.php
no koukal jsem na to predevcirem,ale jen tak zbezne a vypadalo to dobre,ale jestli to bylo bourany to jsem nezjistoval,interier OK,nevim kolik najeto...je tam hnusny dvoudilny kridlo a divny kola,nema to airbagy ani klimu,coz me by vadilo...motor jsem nevidel...
Popravdě už jsem na to iso narazil někde v inzerci kde bylo 9 fotek a nezaujalo mě natolik, že by se mi zdálo zajímavé...potahy na sedačkách věstí nějaký průser. Křídlo...no comment, křídla na bmw nemusím, vyjma Mkového. Kola jsou hodně slabé, ale to se dá řešit
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Peet píše:Pavel 528 píše:Peet píše:[quote="Pavel 528"]na http://www.expresscar.cz/menu.php?spust=nab_a.php
Popravdě už jsem na to iso narazil někde v inzerci kde bylo 9 fotek a nezaujalo mě natolik, že by se mi zdálo zajímavé...potahy na sedačkách věstí nějaký průser. Křídlo...no comment, křídla na bmw nemusím, vyjma Mkového. Kola jsou hodně slabé, ale to se dá řešit[/quote]
no zkus tu z annonce jak ti pise M3maniak,tohle rozhodne neni uplne super...
- Filozof
- Klubové ID: 1044
Peete zdravím tě a chci ti doporučit jetli si můžeš dovolit kup 328i je to fakt super svezení a nádhernej zátah.
Jel jsem v 318i 320i a 328i a to je prostě libovka
Doporučuji Ti buď u nás najít pěknej kousek anebo do zahraničí tam se dají sehnat v pěkným stavu.
Svez se v 318is a 328i a sám se rozhodneš
PS:318is budeš prodávat za rok a budeš chtít lepší věř mi
Doporučuji Ti buď u nás najít pěknej kousek anebo do zahraničí tam se dají sehnat v pěkným stavu.

Filozof píše:Peete zdravím tě a chci ti doporučit jetli si můžeš dovolit kup 328i je to fakt super svezení a nádhernej zátah.
já vím a souhlasím s tebou, ale 328 je prostě kára krutě o penězích a každej si můžeme dovolit jen to na co máme. Iso jsem měl a bude mi zase muset stačit, má pojistku pomalu poloviční než 328 a jezdí za 8l...ušetřené peníze za pojistku a benál do něj můžu vrazit (opravy, úpravy:o))). Ještě trošku koketuju s 325i coupé, ale to nevím
-
- Klubové ID: 73
[/quote]
............ má pojistku pomalu poloviční než 328 a jezdí za 8l...[/quote]
Pojistka - otom žádná..... ale spotřeba??? Průměr 8.6l Když se nechám vyhecovat a s nějakým autem si to dáme tak je nad 10, to je jasný, ovšem když jsem to zkoušel jezdit 90-100km/h a v obcích taky dle předpisu tak se nechá jet i za 6.5l !!!!! Nekecám, ale pak si nedám bacha a jsem zase na 8-9 litrech.
Taky jsem chtěl BMW do 1850ccm a jaxem tak pátral tak mi každej říkal: Jestli se rozhoduješ mezi 1.8is a 325 tak si vyber 328..... je to držák.
Pojistka je sice o třídu vyšší než u 325 a o 2 než is, ale to is nejede, no a 325 žere prej maličko víc // bez vanosu ne o maličko
// tak se ti to za rok vrátí v benzínu.......
Koupil jsem 328i a nelituju....... no ikdyž někdy by to mohlo jet víc.....a to myslim vážně! Na silnici mě kolikrát potrápí i 2.0 TDI nebo 1.8T od VW....
Ještě si to nech projít hlavou.....
Přeju dobrej kup
............ má pojistku pomalu poloviční než 328 a jezdí za 8l...[/quote]
Pojistka - otom žádná..... ale spotřeba??? Průměr 8.6l Když se nechám vyhecovat a s nějakým autem si to dáme tak je nad 10, to je jasný, ovšem když jsem to zkoušel jezdit 90-100km/h a v obcích taky dle předpisu tak se nechá jet i za 6.5l !!!!! Nekecám, ale pak si nedám bacha a jsem zase na 8-9 litrech.
Taky jsem chtěl BMW do 1850ccm a jaxem tak pátral tak mi každej říkal: Jestli se rozhoduješ mezi 1.8is a 325 tak si vyber 328..... je to držák.
Pojistka je sice o třídu vyšší než u 325 a o 2 než is, ale to is nejede, no a 325 žere prej maličko víc // bez vanosu ne o maličko

Koupil jsem 328i a nelituju....... no ikdyž někdy by to mohlo jet víc.....a to myslim vážně! Na silnici mě kolikrát potrápí i 2.0 TDI nebo 1.8T od VW....
Ještě si to nech projít hlavou.....

Přeju dobrej kup
- Filozof
A CO TOHLE...
http://www.mobile.de/SIDdtARDnm1ArSFOiz ... 146863673&
NEBO
http://www.mobile.de/SIDDRu7VSWhOMkt0BA ... 551&top=7&
nebo
http://www.mobile.de/SIDDRu7VSWhOMkt0BA ... 61&top=14&
hledej na mobile.de jsou tam celkem slušné auta a i v lepším stavu než u nás. Hromady dovozců vozí právě z ciziny auta k nám.
Akorát budeš muset počítat 300euro za převozku (platí 14dní kdekoliv v evropě) nebo nechat to auto odvézt na vleku. Ceny se daji taky trochu usmlouvat níž aspoň o nějakou 100eurovku
http://www.mobile.de/SIDdtARDnm1ArSFOiz ... 146863673&
NEBO
http://www.mobile.de/SIDDRu7VSWhOMkt0BA ... 551&top=7&
nebo
http://www.mobile.de/SIDDRu7VSWhOMkt0BA ... 61&top=14&
hledej na mobile.de jsou tam celkem slušné auta a i v lepším stavu než u nás. Hromady dovozců vozí právě z ciziny auta k nám.
Akorát budeš muset počítat 300euro za převozku (platí 14dní kdekoliv v evropě) nebo nechat to auto odvézt na vleku. Ceny se daji taky trochu usmlouvat níž aspoň o nějakou 100eurovku

Tak fakt nikdo nevíte o nějakém pěkném ISU? Včera jsem se byl na dvě podívat. Mám šílené zážitky. Fakt děs, já nevím, proč neřeknou na rovinu, že motor není OK. Hlavně, že se jich konkrétně na toto v telefonu ptám. Jedno bylo v bazaru, byla to 95ka v kůži, dokonce se servisní knížkou, kastle a lak fakt supr! Šedá kůže nic moc líbivého, ale motor klepal a přesně jsem čekal kecy typu, víte, ono to tady 5 týdnů stojí a bla bla. To auto bylo totálně zaneřáděné, neměli ani tolik, aby to vysáli, když věděli, že si pro to jedu. Nekecám, v kufru byla nastlaná sláma od myši. Toš velmi vtipné. Ale to by se dalo uklidit, kastle a lak mě fakt nadchly, ale chtělo by to prostě doladit ten motor. Kreténi. Druhé bylo dotažené z německa. 3 Roky to tam prý stálo někde v garáži. Snižené, M nárazník a zrcátka, pěkný lak a kastle, ale ruku do ohně bych za to auto nedal. Bez spz (reg.tab), prý na čistopise a zase motor, natočil to, zdechlo to, pak to drželo, ale motor houpal jak sviňa, skoro zdechal, prá: to je tady ta prasklá hadice, ta je objednaná, přijde příští týden...toš ano, mohlo to být tím, ale taky nemuselo, ne???.o). Navíc před barákem měli autodílnu a před ní zbořenou 325 ještě na valníku, jak to od někud dovezli a ještě jednu nabouranou audi...to pak fakt člověk může věřit, že to nebylo bourané a uvěřit historce, jak nějaký němčour má v garáži 318is které 3 roky nepotřeboval, on ho od něj dovezl na opravu brzd a prý že mu ho tu má prodat....ach jo, lidi...jediný co ze včerejšku mám je zkušenost. Drahá:o/. Totálně mě dostalo, že někdo prodává auto a nemá ani 10 min na to, aby to aspoň vysál, nebo trochu nachystal. Obě auta totálně v bordelu, prach a špína kam se člověk podíval. Prostě škoda mluvit. Ani se nedivím, že to nemůžou prodat. S takovým přístupem rozhodně ne.
Tak co, nevíte někdo o něčem slušném? Help me, pleas!!!!!
Tak co, nevíte někdo o něčem slušném? Help me, pleas!!!!!
- Filozof
Peete není to tak jednoduchý u nás sehnat BMW v dobrém stavu a hlavně 318is které jsou u nás vzácné. Jsou lidi co takovéhle auto shánějí i měsíce a měsíce. Nejlépe bys stejně vybral v německu kde je lepší výběr a kvalitnější auta.Teď už není problém si něco dotáhnout. Jak říkal M3maniac kterej tvrdil že 90% jsou bouračky dotažený. Takže ze 100 aut cca 10 bude pěknejch a to musíš hledat a hledat. No a cena tomu bude taky odpovídat. Se zeptej Jawaka nebo M3maniaca kteří jsou pořád v Deutschlandu na nějaké auto až narazí daj ti vědět.Vše je o domluvě a o shánění.
U nás se dají najít lepší 328i anebo e39ky když se hledá.
Rok tak 96 a výše ale to ty nechceš.
PS:Kdo hledá ten najde ale za týden to asi bohužel nebude....
U nás se dají najít lepší 328i anebo e39ky když se hledá.
Rok tak 96 a výše ale to ty nechceš.
PS:Kdo hledá ten najde ale za týden to asi bohužel nebude....