Mam hrozny dilema:) Na kastli mam 185/65 R15, ale po predchozim majiteli mam na plechacich 195/65 bohuzel uplne sjety. Nevim jestli se daj ty 195 vubec napsat do technicaku. Podle ruznejch pruzkumu se zjistilo (konecne jim to doslo), ze uzky zimaky sou picovina, pokud nejezdite v hlubokym snehu, tak bych chtel dat co nejsirsi, v ramci moznosti...
S autem jsem koupil plecháče se zimákama 185/65 R15, který nejsou nejnovější, ale jednu zimu v pohodě vydržej, takže tohle dilema mě čeká za rok.
Takže to tady pěkně rozeberte a po zimě napište dojmy a? mám z čeho vycházet
Já budu dávat 195/65R15. Dobře se sháněj, jsou levný a je to dobrý kompromis mezi jízdou po městě a i na sněhu. A jsou v techničáku.
Jinak z E34 na seriovou E36 disky nejdou, jsem to teď zkoušel...nelze s tím kolem ani zatočit, jak se dotýká blatníku...
Speedy píše:Já budu dávat 195/65R15. Dobře se sháněj, jsou levný a je to dobrý kompromis mezi jízdou po městě a i na sněhu. A jsou v techničáku.
Jinak z E34 na seriovou E36 disky nejdou, jsem to teď zkoušel...nelze s tím kolem ani zatočit, jak se dotýká blatníku...
jasne ze se dobre shanej, kdyz je to doporucenej rozmer na Oktavku
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Speedy píše:Já budu dávat 195/65R15. Dobře se sháněj, jsou levný a je to dobrý kompromis mezi jízdou po městě a i na sněhu. A jsou v techničáku.
jasne ze se dobre shanej, kdyz je to doporucenej rozmer na Oktavku
Klakson píše:mám na prodej 195/65/15 zimáky ale na pětkovejch diskách, měl jsem je na E36 nevím ale jestli to na sériovce nebude škrtat
Mám vyzkoušeno 205/65/15 na pětkových diskách na E36 a - škrtá úplně hrozně.
Já na zimu obouvám 185/65 R15, jak doporučuje výrobce (hlavně proto, že mě čeká v listopadu technická ).
Speedy píše:Benga stějně vědí kulový, jestli ta máš správný rozměr. A 195/65R15 není zrovna nějaký extrém, kvůli kterýmu by se vůbec obtěžovali někoho prudit..
Souhlas, prudit můžou maximálně na STK, když ty pneu nemáš v TP.
mno pokud nejsme slepi tak 195 v tech vubec nemam jen 185 a 205 pak nejake 16" a 17"
mno pokud nejsme slepi tak 195 v tech vubec nemam jen 185 a 205 pak nejake 16" a 17"
No právě - já mám v TP taky jen šíře 185, 205, 225. Proto koukám jak jsou 195 u E36 rozšířený . Já mám na autě po předchozím majiteli taky 195 a říkal jsem si, že se mu asi dostaly do ruky za dobrou cenu a tak je tam dal.
Lepší je dát to co tam má být kvuli bouracce aby pak nebyly problemy s pojistkou pro toho kdo ma teda pojisteny auto ten kdo ne tak je mu to jedno taky sem jezdil na 195 ale letos mam takovej pocit ze skoncim nekde v prikope (pro ty kdo chapou o co mi jde).