Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Stavitelný podvozek - tuhost+výška
-
- Klubové ID: 73
Máte někdo zkušenosti?
Přemýšlím výhledově o plně stavitelným podvozku, jezdim celej rok a tak jsem si myslel v zimě to poštelovat nahoru a měkce a v létě to poslat dolů a přitvrdit......
Koukal jsem po netu a našel jsem set "KW varianta 2 Inox line"
Výšku lze měnit v rozmezí 40-80mm vepředu a 30-60mm vzadu
Vše jde štelovat na autě, ne vyndat, poštelovat,zandat....
Na E36 328 1995 by vyšel na 40k
Máte někdo s něčím podobným zkušenosti??? Díky za každej duchaplnej názor na moji myšlenku.
Popř navrhujete jinou lepší alternativu?
KW - dobrá značka? Nevysype se po 30000km?
Díky Jirka
Přemýšlím výhledově o plně stavitelným podvozku, jezdim celej rok a tak jsem si myslel v zimě to poštelovat nahoru a měkce a v létě to poslat dolů a přitvrdit......
Koukal jsem po netu a našel jsem set "KW varianta 2 Inox line"
Výšku lze měnit v rozmezí 40-80mm vepředu a 30-60mm vzadu
Vše jde štelovat na autě, ne vyndat, poštelovat,zandat....
Na E36 328 1995 by vyšel na 40k
Máte někdo s něčím podobným zkušenosti??? Díky za každej duchaplnej názor na moji myšlenku.
Popř navrhujete jinou lepší alternativu?
KW - dobrá značka? Nevysype se po 30000km?
Díky Jirka
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:tomu nak nerozumim, proc chces mit na zimu, kdy jsou "horsi jizdni vlastnosti" mekci auto a jeste to zhorsovat vic ?Jirka-328 píše:RuDoSh píše:rene ma na Mku KW variantu 2....
Díky, kontaktoval jsem oba, snad se podělej o zkušenosti........
prece kvuli spoilerum voe

btw. na ICQ nejsi?Potrebuju te otravovat s blbostma

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Jawak píše:M3 Maniac je v rajchu, někde u Bonnu, tak ten asi v nejbližší době neodpoví
A jak to má s ubytovánim

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
nevis jako mistni jestli tam jeste funguje ta pani co vozi po starym za prachy ty lidi v ty Mpetce ? jinak tuhost mi moc prakticka nepride, u vsech lidi co znam co to maj nastavi nejakou optimalni a u nikoho jsem nevidel ze by zmekcovali, no ale jinej pes jina ves, je mozny ze na naky kraveni na okruhu se vyplati pritvrdit, ja se hejbu mezi lidma ze kterejch byl na okruhu tak jeden z deseti a to jeste jednou....Jawak píše:darmon píše:mne spis zaujala ta jina tvrdost na zimu a na leto.
To je paráda, krásně se jezdilo na Nürburgringuta tuhost je praktická, akorátkdyž je to máš moc natvrdo, tak třeba na dálnici pozoruju ty Golf II-Lowridery, hafo to hopsá... :/
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
ja bych si to dal, videl jsem naky husty videa a par osobnich debat s lidma co za ni jeli a vypada to jako arcipekloJawak píše:Darmone, funguje to pořád, ale přiznám se, ještě jsem s ní v e39 M5 nejel, já radši prubnul osobně tatíkovu e46
Osobně jsem jezdil tak na 75% tuhosti, pravda, bylo to tužší, ale ten pocit... Na okruh je to ideální...

-
- Klubové ID: 73
Jawak píše:darmon píše:mne spis zaujala ta jina tvrdost na zimu a na leto.
To je paráda, krásně se jezdilo na Nürburgringuta tuhost je praktická, akorátkdyž je to máš moc natvrdo, tak třeba na dálnici pozoruju ty Golf II-Lowridery, hafo to hopsá... :/
Jde mi oto abych měl v zimě větší světlou výšku
Spoilery nemám ale třeba chladič je celkem na ráně....
Musim jezdit celej rok a v zimě měkčí aby to na případným sněhu-ledu neodskakovalo.... v 6:30 ráno bejvá v zimě kolikrát zavátá i E35, na horách to kurvit nechci

No a přes léto bych to chtěl mít pěkně čumák u země a tvrdší