Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Hadice od turba

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dande
Klubové ID: 54

#1 Příspěvek od Dande »

Doporucuju vsem co mate turbiny zkontrolovat hadici od turba k intercooleru.Driv mi auto pri vytaceni doslova rvalo myslel sem ze je to asi v norme vzhledem ze motor je po repasi(zdalo se mi ze to muze mit vliv na zvuk motoru nic jinyho me nenapadlo).No a pak mi jednou zacal doslova sicet motor,ale nevedel sem co s tim je.kdyz sem zjistil co to dela(psal sem o tom v sekci servis e30-e36-e46),zalepil sem diru a motor se nadherne zklidnil a pri vytaceni si jen tak hezky brumla,takze usuzuju ze musela bejt hadice trosku napraskla uz driv.Proto radim mrknout na tu potvoru.A zda se mi ze jede trosicku lip nez driv,mozna je to jen pocit.
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od bpytlik »

Dande píše:Doporucuju vsem co mate turbiny zkontrolovat hadici od turba k intercooleru.Driv mi auto pri vytaceni doslova rvalo myslel sem ze je to asi v norme vzhledem ze motor je po repasi(zdalo se mi ze to muze mit vliv na zvuk motoru nic jinyho me nenapadlo).No a pak mi jednou zacal doslova sicet motor,ale nevedel sem co s tim je.kdyz sem zjistil co to dela(psal sem o tom v sekci servis e30-e36-e46),zalepil sem diru a motor se nadherne zklidnil a pri vytaceni si jen tak hezky brumla,takze usuzuju ze musela bejt hadice trosku napraskla uz driv.Proto radim mrknout na tu potvoru.A zda se mi ze jede trosicku lip nez driv,mozna je to jen pocit.

Jojo klasika a taky by ti to melo prestat kourit a lip jet...
Odpovědět