Zkousel sem to podle toho návodu od kohosi(spojit pin 7 a 19,zapnout na ctyri sek. klice vytahnout drat vypnout klice a melo by to byt vynulovany)ale nak to neeeeeeee vymazat se .Musej bejt ty ctyri sek naprosto presny nebo +- pul sek.Mate to vyzkouseny nekdo?
Dande píše:Zkousel sem to podle toho návodu od kohosi(spojit pin 7 a 19,zapnout na ctyri sek. klice vytahnout drat vypnout klice a melo by to byt vynulovany)ale nak to neeeeeeee vymazat se .Musej bejt ty ctyri sek naprosto presny nebo +- pul sek.Mate to vyzkouseny nekdo?
pres odpor to zkus ... ale nevim jak silnej nekde to najdes
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Dande píše:Zkousel sem to podle toho návodu od kohosi(spojit pin 7 a 19,zapnout na ctyri sek. klice vytahnout drat vypnout klice a melo by to byt vynulovany)ale nak to neeeeeeee vymazat se .Musej bejt ty ctyri sek naprosto presny nebo +- pul sek.Mate to vyzkouseny nekdo?
pres odpor to zkus ... ale nevim jak silnej nekde to najdes
Jeden kiloohm dle návodu, mě to u E34 fachalo s odporem 440 ohmů
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Dande píše:Jóóóóóóó hoši díky za rady tohle je na mě móóóóóóóc složitý.Kdyžtak zkusím ňákýho elektrikáře.
Co je na tom složitýho ? Odpor stojí pár halířů a postup stejnej, jak tím drátem. Jestli chceš ušetřit cestu do elektra, tak kup ty odpory oba, dáš za ně tak 1,- Kč. Pak to jen zkusíš, nakterej to zabere.
Předpoklad je ten, že to před tím fungovalo - pokud máš vyřízený ty baterky v přístrojovce, tak ti nepomůže ani servisák
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
ty bláho, to mě to na e34 fungovalo jedna báseň. Strčil drát, zapnul zapalovaní, dvakrát mrknul, jednou pčichnul, vypnul zapalování a bylo vynulováno..... A bez odporu, maximálně s odporem k práci...
Konecne sem to udelal,ale ne ctyri sekundy ale deset.Zkousel sem to snad desetkrat a nic,uz sem se nasral nechal sem to tam deset vterin a hotovo.Po tech 10 sec. v tom cosi klaplo takze jak to bude nekdo delat tak takhle(mozna se to u jinych typu meni)
1. zapnout klice az na kontrolky
2.oddelat vicko
3.spojit piny 6 a 19
4.nechat deset vterin(nebo do slabyho klapnuti v cemsi na druhe strane motoru)
5.zadelat vicko a hotovo.