Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
nabijecka
-
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:nojo ses velkej kluk, mas svy forum na vasem polochciplym serveru nymandskyho eserocka tak se musis predvesttak si tu prestan tahat triko, nechovej se jako nakej kokotske uzurpator a misto toho rekni do ceho to teda patri kdyz ne do pokecu o autech a pospisil si !
![]()
Ty vole, s prominutím, von smazal toho anonymního troubu, co ti nabízel nabíječku na GSM, tak zklidni hormon a omluv se mu!
darmon píše:nojo ses velkej kluk, mas svy forum na vasem polochciplym serveru nymandskyho eserocka tak se musis predvesttak si tu prestan tahat triko, nechovej se jako nakej kokotske uzurpator a misto toho rekni do ceho to teda patri kdyz ne do pokecu o autech a pospisil si !
![]()
tebe smazu taky, nymande

MikeT píše:darmon píše:nojo ses velkej kluk, mas svy forum na vasem polochciplym serveru nymandskyho eserocka tak se musis predvesttak si tu prestan tahat triko, nechovej se jako nakej kokotske uzurpator a misto toho rekni do ceho to teda patri kdyz ne do pokecu o autech a pospisil si !
![]()
Ty vole, s prominutím, von smazal toho anonymního troubu, co ti nabízel nabíječku na GSM, tak zklidni hormon a omluv se mu!
to je dobry

darmonovi se styska po trenerovi, tak je ted tak trosku labilni

diky

-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
MikeT píše:darmon píše:nojo ses velkej kluk, mas svy forum na vasem polochciplym serveru nymandskyho eserocka tak se musis predvesttak si tu prestan tahat triko, nechovej se jako nakej kokotske uzurpator a misto toho rekni do ceho to teda patri kdyz ne do pokecu o autech a pospisil si !
![]()
nerikej mi kurva co mam a co nemam delat, to si zkousej na svoji starou

-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:darmon píše:nojo ses velkej kluk, mas svy forum na vasem polochciplym serveru nymandskyho eserocka tak se musis predvesttak si tu prestan tahat triko, nechovej se jako nakej kokotske uzurpator a misto toho rekni do ceho to teda patri kdyz ne do pokecu o autech a pospisil si !
![]()
tebe smazu taky, nymande![]()
sory vole mylka, ja si toho vsimnul az kdyz jsem to odeslal, ze si mazal jinde

darmon píše:skautik píše:darmon píše:nojo ses velkej kluk, mas svy forum na vasem polochciplym serveru nymandskyho eserocka tak se musis predvesttak si tu prestan tahat triko, nechovej se jako nakej kokotske uzurpator a misto toho rekni do ceho to teda patri kdyz ne do pokecu o autech a pospisil si !
![]()
tebe smazu taky, nymande![]()
sory vole mylka, ja si toho vsimnul az kdyz jsem to odeslal, ze si mazal jindeale libilo se mi co sem napsal tak jsem to nechal

-
- Klubové ID: 4
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:kdyz ti to je egal tak proc reagujesHanz píše:darmone, nic proti, je mi to egal, ale co timhle sledujes, mluvit jako dlazdic umi asi kde kdo, tak nechapu koho to ma ohromit... fakt mi to obcas myslivna nebere... nechlastas moc posledni dobou?))
pisu to proto abych moh cist vase moralisticky reakce
Si radši přečti Literární noviny nebo Rejžka, voe ...