Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
325i vs diferak z 316
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
někdo tu měl takovej zajímavej Excel sheet s počítacíma tabulkama s převodama, ale nevim kam se to podělo 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
měl jsem minulou 325ku s difem z 316 - po predminulym majiteli
- prej uprava na zavody do vrchu... ve výsledku tak, že 1 byla zbytečná - na dvojku to jelo jako na 1 u origo 325 tzn. vyrovnalo to rozdí celýho rychlostního stupně, což je na pikaču
lepší je jen decánko měnit poměry, než takovou razantní změnu

lepší je jen decánko měnit poměry, než takovou razantní změnu
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
-
- Kontaktovat uživatele:
Slávek píše:tak jeste jednou, to auti je kamose, koupil to od nejakyho chlapa a a ten tam vlozil prevodovku M3, kamos rika ze s tim chce neco udelat aby tojelo lip.
Jestli tam pořád má původní diferák (325), tak sežeň původní 325 převodovku a hotovo. Bude to jezdit tak, jak má (a to není zlý) a bude to fungovat. Když tam dáš diferák z 316, tak nevíš, co to udělá.
To je můj pohled na věc, nemusíš s tím samozřejmě souhlasit a třeba to půjde udělat i jinak.
-
- Kontaktovat uživatele:
MikeT píše:Slávek píše:tak jeste jednou, to auti je kamose, koupil to od nejakyho chlapa a a ten tam vlozil prevodovku M3, kamos rika ze s tim chce neco udelat aby tojelo lip.
Jestli tam pořád má původní diferák (325), tak sežeň původní 325 převodovku a hotovo. Bude to jezdit tak, jak má (a to není zlý) a bude to fungovat. Když tam dáš diferák z 316, tak nevíš, co to udělá.
To je můj pohled na věc, nemusíš s tím samozřejmě souhlasit a třeba to půjde udělat i jinak.
puvodne tam chtel dat 5 kvalt origo 325, ale pak nekdo poradil ze by to mohlo jit s 316 diferakem