Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Platí se někde členské příspěvky?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
voko21
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od voko21 »

Platí se někde členské příspěvky, nebo už je to minulostí? :?:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od patras Čestný člen »

o tom se bude jednat na srazu v mohelnici :)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
voko21
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od voko21 »

patras píše:o tom se bude jednat na srazu v mohelnici :)

Myslim ,že by to nebylo od věci. Dá se z těch peněz potom hradit spousta věcí. Jako např. probíhající akce "trička" atd. :idea: (např.:Pro platící členy klubu sleva 20%)
MK

#4 Příspěvek od MK »

Já taky dám rád příspěvek tomu, kdo to tady fakticky spravuje. Jsem nerad něco dlužnej.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Zave »

Taky se pripojim... Tento klub se musi udrzovat a to neni preci gratis... :wink:
cain
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od cain »

Jj,taky bych celkem i něco zaplatil,akurát nevim coo a komu
Zave
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Zave »

cain píše:Jj,taky bych celkem i něco zaplatil,akurát nevim coo a komu

Tak rad zase ne, ale rekl bych ze za to usili udrzovani klubu to neni jen tak...
martinm3
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od martinm3 »

No problem!! Kam Kolik? Až se to vyřeší dejte vědět!! Ty co se staraj o to, aby tahle stránka šlapala maj můj obdiv!!!
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od MikeT »

martinm3 píše:No problem!! Kam Kolik? Až se to vyřeší dejte vědět!! Ty co se staraj o to, aby tahle stránka šlapala maj můj obdiv!!!

Nechci nikoho urazit a oceňuju zásluhy adminů, ale starat se o to, aby někde běžela PHPBB, zas taková dřina není :wink:
voko21
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od voko21 »

MikeT píše:
martinm3 píše:No problem!! Kam Kolik? Až se to vyřeší dejte vědět!! Ty co se staraj o to, aby tahle stránka šlapala maj můj obdiv!!!

Nechci nikoho urazit a oceňuju zásluhy adminů, ale starat se o to, aby někde běžela PHPBB, zas taková dřina není :wink:

Je fakt, že když to má někdo jako koníčka, tak to jde snadněji, ale já myslím, že členské příspěvky se v klubech neplatí jen kvůli vejplatě administrátorů, ale má to několik dalších výhod i pro samotné členy.

Možná na mě bude někdo nasra..j , kvůli tomu, že jsem rozvířil tohle téma, ale skutečným členům tohoto klubu, by to nemělo dělat problémy. :wink:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od skautik Čestný člen »

MikeT píše:

to mas naprostou pravdu :) ovsem prace byla s prekladem, instalaci modulu, graf. upravou, prevodem stare databaze apod.

take 1167406 pristupu od brezna + nektera videa co se tu objevi ke stazeni neni zanedbatelnej traffic

krome toho je tu rocni polatek za pronajem domeny, o kterem by darmon rekl, ze to je prd :) , ale tech par stovek take neslo z vasi kapsy...
skautik Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od skautik Čestný člen »

voko21 píše:
MikeT píše:

Je fakt, že když to má někdo jako koníčka, tak to jde snadněji, ale já myslím, že členské příspěvky se v klubech neplatí jen kvůli vejplatě administrátorů, ale má to několik dalších výhod i pro samotné členy.

Možná na mě bude někdo nasra..j , kvůli tomu, že jsem rozvířil tohle téma, ale skutečným členům tohoto klubu, by to nemělo dělat problémy. :wink:

mas naprostou pravdu a za vytvoreni a administraci tohodle fora nikdo nic nechce
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od MikeT »

Vím, že nastavit systém je fuška a provoz tohoto sajtu musí stát prachy, jen jsem si rejpnul do názoru, že dá práci "starat se o to, aby tato stránka šlapala".

Jinak naprosto souhlasím se všemi reakcemi na můj příspěvěk a samozřejmě bych taky rád několika korunkama přispěl na náklady.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od skautik Čestný člen »

MikeT píše:Vím, že nastavit systém je fuška a provoz tohoto sajtu musí stát prachy, jen jsem si rejpnul do názoru, že dá práci "starat se o to, aby tato stránka šlapala".

Jinak naprosto souhlasím se všemi reakcemi na můj příspěvěk a samozřejmě bych taky rád několika korunkama přispěl na náklady.

ja to chapu a to nebylo urcene jen tobe, ale vsem :)
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od MikeT »

skautik píše:
MikeT píše:Vím, že nastavit systém je fuška a provoz tohoto sajtu musí stát prachy, jen jsem si rejpnul do názoru, že dá práci "starat se o to, aby tato stránka šlapala".

ja to chapu a to nebylo urcene jen tobe, ale vsem :)

Tak do smrti dobrý, kámo! :lol:
Odpovědět