Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Platí se někde členské příspěvky?
-
- Kontaktovat uživatele:
MikeT píše:martinm3 píše:No problem!! Kam Kolik? Až se to vyřeší dejte vědět!! Ty co se staraj o to, aby tahle stránka šlapala maj můj obdiv!!!
Nechci nikoho urazit a oceňuju zásluhy adminů, ale starat se o to, aby někde běžela PHPBB, zas taková dřina není
Je fakt, že když to má někdo jako koníčka, tak to jde snadněji, ale já myslím, že členské příspěvky se v klubech neplatí jen kvůli vejplatě administrátorů, ale má to několik dalších výhod i pro samotné členy.
Možná na mě bude někdo nasra..j , kvůli tomu, že jsem rozvířil tohle téma, ale skutečným členům tohoto klubu, by to nemělo dělat problémy.

MikeT píše:martinm3 píše:No problem!! Kam Kolik? Až se to vyřeší dejte vědět!! Ty co se staraj o to, aby tahle stránka šlapala maj můj obdiv!!!
Nechci nikoho urazit a oceňuju zásluhy adminů, ale starat se o to, aby někde běžela PHPBB, zas taková dřina není
to mas naprostou pravdu

take 1167406 pristupu od brezna + nektera videa co se tu objevi ke stazeni neni zanedbatelnej traffic
krome toho je tu rocni polatek za pronajem domeny, o kterem by darmon rekl, ze to je prd

voko21 píše:MikeT píše:martinm3 píše:No problem!! Kam Kolik? Až se to vyřeší dejte vědět!! Ty co se staraj o to, aby tahle stránka šlapala maj můj obdiv!!!
Je fakt, že když to má někdo jako koníčka, tak to jde snadněji, ale já myslím, že členské příspěvky se v klubech neplatí jen kvůli vejplatě administrátorů, ale má to několik dalších výhod i pro samotné členy.
Možná na mě bude někdo nasra..j , kvůli tomu, že jsem rozvířil tohle téma, ale skutečným členům tohoto klubu, by to nemělo dělat problémy.
mas naprostou pravdu a za vytvoreni a administraci tohodle fora nikdo nic nechce
MikeT píše:Vím, že nastavit systém je fuška a provoz tohoto sajtu musí stát prachy, jen jsem si rejpnul do názoru, že dá práci "starat se o to, aby tato stránka šlapala".
Jinak naprosto souhlasím se všemi reakcemi na můj příspěvěk a samozřejmě bych taky rád několika korunkama přispěl na náklady.
ja to chapu a to nebylo urcene jen tobe, ale vsem

-
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:MikeT píše:Vím, že nastavit systém je fuška a provoz tohoto sajtu musí stát prachy, jen jsem si rejpnul do názoru, že dá práci "starat se o to, aby tato stránka šlapala".
Jinak naprosto souhlasím se všemi reakcemi na můj příspěvěk a samozřejmě bych taky rád několika korunkama přispěl na náklady.
ja to chapu a to nebylo urcene jen tobe, ale vsem
Tak do smrti dobrý, kámo!