Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nejporuchovější jsou německé vozy, soudí Britové -vas nazor?
Tak to už tu jednou bylo
Je to na dlouhou debatu,kde figuruje spousta aspektu.Také jsem slyšel,že při hledání levnější pracovní sily se výroba přesouvá na východ a do tzv třetího světa a kvalita finálních výrobků je pak menší.Ale to se netýká pouze německých automobilek,ale je to celosvětový problém.Co se nechá udělat těm poloopicím,to zmrší - jednoduše řečeno!Jsme zavaleni textilem z východu - nekvalitním,kde jsou použité karcinogení barvy,spousta levné elektroniky MADE IN CHINA či TCHAIWAN.Vlastnil jsem kdysi starý Mercedes 123 200D a nebyla tam stopa po rzi.Ohromně spolehlivý,s velmi malou spotřebou.Teď ty nové přetechnizované typy už jsou někde jinde.Ale to je opravdu celosvětový problém,jen se o tom nemluví.Všechny velké podniky stěhují svou výrobu na východ a klesá jim kvalita výrobku,ale také výrobní náklady a tím i prodejní cena.Dělají to všichni - angličani,němci rakušáci,italové...prostě vyspělé státy stěhují výrobu tam,kde je levná prac.síla bez ohledu na kvalitu. Také by mě zajímalo,jak spolehlivý zdroj šíří informace o poruchovosti německých vozů,kolik
lidí je zapojeno v projektu a k jaké vrstvě obyvatel patří,jedná - li se o auta dražší či levnější cenové kategorie.

-
mayklmaykl píše:britove jsou kretejni uz jenom proto ze jezdej v protismeru a o duveryhodnosti takovy ankety pochybuju protoze nezverejnuji vsechny aspekty veci.ze skusenosti vim cim tam litaj v tom protismeru a jsou to prevazne folciky,rencky a tak....zkratka bych to nehrotil zkurvej i brambory natoz anketu:-))
kdyby neprisel hitler taky bychom jezdili v levo a volant meli v pravo
-
-