Chlapi,
nevite o nejake schopne firme, ktera mi v Brne opiskuje a hlavne kvalitne znovu nalakuje plechovy kola? Na svym druhym aute mam takovy rezavy zmetky a chtel bych s nima neco udelat.
Dik.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pískování
RostaO píše:Chlapi,
nevite o nejake schopne firme, ktera mi v Brne opiskuje a hlavne kvalitne znovu nalakuje plechovy kola? Na svym druhym aute mam takovy rezavy zmetky a chtel bych s nima neco udelat.
Dik.
S pískováním v Brně ti neporadím......
Ale dle mě to bude vypadat blbě, kamoš to dělal, a tam kde byly rezavý, je jakoby otryskaná prohlubeň..... po nalakování to je dost vidět.
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
opískovávat obyč plecháče je vyhazování peněz. Kup šmirgl a ocel kartáč a udělej to ručně.....jinak kup poklice nebo jiný kola... vyjde to levněji a stejný efekt.

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
RostaO píše:Chlapi, spravuju si Cortinu. Ty plechovy kola maji zajimavy tvarovani a hlavne tam origo patri. Takze je potrebuju zvelebit ...
jestli to jsou ty 5,5 palce s asi 5-6cm límcem tak to stojí za opískování....jinak pak budeš mít hodně práce s vykytováním...známej dělá vedoucího ve firmě na otryskávání, ale v Olomouci