Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

parkovací čidla a bezpečnostní šrouby

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od karosmyk »

ještě dotaz ohledně těch čidel. sou v háji tři to vím ale nefunguje ani zadek tojako proč? je to moc tři čidla v háji že by to vyřadilo celý PDC????????? jednotka je v poradku a ted babo rad :?: :?: jo a taky sem nekde projebal redukci na bezpečnostní šrouby / tisícihran/ tak sem jel do liberce a byl jsem překvapen neměly ho skladem neměly ani sadu novejch bezpečáků a ani by mi nemohly sundat kolo protože je neměly ani na dílně tak sem ho objednal stojí 100k a voni takovou prkotinu nemaj na skladě prej BMW SERVIS CHACHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :twisted: JINAK U NICH ČIDLO 2250K :lol:
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Těch ořechů na bezpečnostní šrouby je 40 druhů. Myslím si, že všechny budou mít leda tak v AUTECu.
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Docela by mě zajímalo, podle čeho ti ten ořech objednali, protože podle VIN rozhodně nezjistí to správný číslo.
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od karosmyk »

Vlasta píše:Docela by mě zajímalo, podle čeho ti ten ořech objednali, protože podle VIN rozhodně nezjistí to správný číslo.
jednoduše měly bud velký nebo malý tak objednal všechny mezy tím a ješte zpočítal zuby na tom šroubu teda :lol:
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Tak to teda nevím, každý klíč má dole vyražený číslo a nevím, jaká je souvislost mezi počtem zubů a číslem.
abdul

#6 Příspěvek od abdul »

karosmyk píše:ještě dotaz ohledně těch čidel. sou v háji tři to vím ale nefunguje ani zadek tojako proč? je to moc tři čidla v háji že by to vyřadilo celý PDC????????? jednotka je v poradku a ted babo rad :?: :?: jo a taky sem nekde projebal redukci na bezpečnostní šrouby / tisícihran/ tak sem jel do liberce a byl jsem překvapen neměly ho skladem neměly ani sadu novejch bezpečáků a ani by mi nemohly sundat kolo protože je neměly ani na dílně tak sem ho objednal stojí 100k a voni takovou prkotinu nemaj na skladě prej BMW SERVIS CHACHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :twisted: JINAK U NICH ČIDLO 2250K :lol:

jojo doktore jak je cislo v prdeli tak to vyradi cely system... znam z vlastni zkusenosti... odeslo mi jedno a nesel predek ani zadek...
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od karosmyk »

abdul píše:
karosmyk píše:ještě dotaz ohledně těch čidel. sou v háji tři to vím ale nefunguje ani zadek tojako proč? je to moc tři čidla v háji že by to vyřadilo celý PDC????????? jednotka je v poradku a ted babo rad :?: :?: jo a taky sem nekde projebal redukci na bezpečnostní šrouby / tisícihran/ tak sem jel do liberce a byl jsem překvapen neměly ho skladem neměly ani sadu novejch bezpečáků a ani by mi nemohly sundat kolo protože je neměly ani na dílně tak sem ho objednal stojí 100k a voni takovou prkotinu nemaj na skladě prej BMW SERVIS CHACHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :twisted: JINAK U NICH ČIDLO 2250K :lol:

jojo doktore jak je cislo v prdeli tak to vyradi cely system... znam z vlastni zkusenosti... odeslo mi jedno a nesel predek ani zadek...
predpokladám že si myslel čidlo tak je to ok :lol:
abdul

#8 Příspěvek od abdul »

karosmyk píše:
abdul píše:

predpokladám že si myslel čidlo tak je to ok :lol:

jasne ze sem myslel pdc... :)
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od karosmyk »

Vlasta píše:Tak to teda nevím, každý klíč má dole vyražený číslo a nevím, jaká je souvislost mezi počtem zubů a číslem.
ja nevím protože nemám ani ten klíč a souvislost co to jeééééééééééé :lol: nehledej v tom zakopanýho psa mě to taky harddisk nebere :mrgreen:
Odpovědět