Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

miniaturní srazík ( nic nového pod sluncem)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

Zdravím a pozravuji.( peace). Zřejmě pro Pražáky,ale jsou vítaní i další. :lol: Co najít v našem přeplněném programu nějaký den,hodinu a místo,kde bychom se okoukly naše nádherny ksichtíky a plechový miláčky.(parkoviště nebo benzínka).Vím,že jezdit přes celou Pha.je pěkný vopruz,ale když se chce....že jo. 8) Taky mi je jasný,že tohle není žádný sraz klubu a že po práci toho máme taky někdy plný tesáky,ale mám pocit,že tady je to o partičkách kámošů a to není vůbec špatný a možná,že se ty partičky jednou sejdou a to bude pořádný MEJDAN !!!! 8O
Já osobně jsem ze 6 tak že okolí 5,7,8,by nebylo marný.
V jednotě je síla-BMW je síla.
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Lukáš »

Hadis píše:Zdravím a pozravuji.( peace). Zřejmě pro Pražáky,ale jsou vítaní i další. :lol: Co najít v našem přeplněném programu nějaký den,hodinu a místo,kde bychom se okoukly naše nádherny ksichtíky a plechový miláčky.(parkoviště nebo benzínka).Vím,že jezdit přes celou Pha.je pěkný vopruz,ale když se chce....že jo. 8) Taky mi je jasný,že tohle není žádný sraz klubu a že po práci toho máme taky někdy plný tesáky,ale mám pocit,že tady je to o partičkách kámošů a to není vůbec špatný a možná,že se ty partičky jednou sejdou a to bude pořádný MEJDAN !!!! 8O
Já osobně jsem ze 6 tak že okolí 5,7,8,by nebylo marný.
V jednotě je síla-BMW je síla.

Každý prbní čtvrtek v měsíci je od 18:00 regionální sraz na Černym Mostě v garážích Vyliž si nemáš.

ted to vychází na 1.července
Odpovědět