Nazdárek kašpárek, jsem laik jak přes PC tak přes auta, takže doufám, že píšu správně. Mám 318 is 36 a nevim kde je ten zasr.. mikrofiltr, topení pracuje, ale ven mi jde jen nepatrný ovan, je to mikrofiltrem?
Pak se chci otázat jak bude fungovat, jestli vůbec, turbo přidělaný na 325 ix 30, dá se to vůbec? dík fiji
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Fiji píše:Nazdárek kašpárek, jsem laik jak přes PC tak přes auta, takže doufám, že píšu správně. Mám 318 is 36 a nevim kde je ten zasr.. mikrofiltr, topení pracuje, ale ven mi jde jen nepatrný ovan, je to mikrofiltrem?
Pak se chci otázat jak bude fungovat, jestli vůbec, turbo přidělaný na 325 ix 30, dá se to vůbec? dík fiji
Ikdyby E30 325iX nějaký turbo mělo, tak by to stejně bylo o dost piplavé práci vs vyladěním, ale protože nemá tak to nemusíš řešit

Fiji píše:dík za odpověď. Vim, že 325 ix turbo nemá, právě proto se ptám jak by to snim pracovalo. Známej je dost velkej kutil, má dílnu, prachy, šikovný ruce a velkou chu? tam to turbo dostat. Takže je to možný nebo ne? Nerozkočí se mu motor, neposere to tim nějak?
kdyz tam nebudes srat moc velky tlaky tak v tom problem neni.
Mrkni na http://www.logun.org/microfilter.htm a bude ti to jasný.